Met korting naar De Waarbeek

Wat is De Waarbeek?

De Waarbeek in Hengelo is een familiepretpark opgericht door twee Twentse broers, maar heeft ook gezinnen als hoofddoelgroep. Tickets voor het park zijn relatief goedkoop. Het pretpark heeft een variërend aanbod aan attracties. Daarnaast heeft het een bekende horeca attractie: het pannenkoekenhoes.

De Waarbeek reviews

Op basis van 86 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Waarbeek beoordeling achter te laten.

Korting op De Waarbeek tickets

Familiepretpark de Waarbeek in Hengelo is een van de voordeligste attractieparken van ons land. Het gezellige pretpark heeft alles in huis om gezinnen met jonge kinderen een hele dag te vermaken. Hoewel de prijzen standaard laag liggen, is korting natuurlijk altijd mooi meegenomen. Uitmetkorting.nl heeft een overzicht voor je gemaakt van de meest relevante kortingsacties, te vinden op deze pagina. Geniet van mooie aanbiedingen! Als je regelmatig in de Waarbeek komt, is een abonnement een slimme keuze. Je hebt deze er na een paar bezoekjes al uit, krijgt gratis toegang bij events en ontvangt bovendien altijd het tweede kopje koffie gratis. Niet onbelangrijk voor papa's en mama's!

De Waarbeek Hengelo

In 1924 werden de deuren van familiepretpark de Waarbeek geopend, toentertijd was het nog een theehuis. Tegenwoordig is het een attractiepark met verschillende soorten attracties én een pannenkoekenhuis. De eerste 'grote' attractie die het park bouwde was een Rodelbaan. Tegenwoordig vind je er alles wat een pretpark hoort te hebben. Een aantal voorbeelden van attracties zijn Botsauto's, de Hully Gully, de Calypso, de Bungee Diver en de Toffe Twister. Ook voor de allerkleinste bezoekers zijn er speciale attracties; de Lazy Pompoen en de Eendencarrousel. Kinderen vermaken zich niet alleen in de attracties, maar ook in de speeltuinen en het springkussen. Hoe hard kan jij racen in een skelter? Het park heeft hier een speciale racebaan voor ontwikkeld. Af en toe worden er bijzondere gelegenheden georganiseerd, zoals een swingende mini disco met DJ Twekky. Tot slot zijn er nog vele mogelijkheden wanneer je maag begint te rommelen. Frietjes, broodjes of ijsjes worden her en der door het park verkocht. Wil je echt even lekker neerstrijken en ontspannen? Ga dan naar het pannenkoekenhuis (en tevens publiekstrekker), de plek om te genieten van een Hollandse delicatesse met een Twentse twist. Neem één van de kortingsacties op deze pagina af. Houd de aanbiedingen goed in de gaten en bemachtig fraaie kortingen voor de hele familie!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres De Waarbeek

Twekkelerweg 327
7554SC Hengelo
Nederland

Contact

+31 (0)74-8200250

Openingstijden en reserveren

Is De Waarbeek open? Kijk op de website van De Waarbeek voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.