Met korting naar De Woudfennen

Wat is De Woudfennen?

Wellness & Beauty de Woudfennen ligt in Joure, te Friesland. Al sinds 1986 zorgt de Friese sauna de Woudfennen voor gastvrijheid en ontspanning middels het saunaplein, opgietsessies, de Finse panoramasauna en de Zoutsteensauna.

De Woudfennen reviews

Op basis van 49 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Woudfennen beoordeling achter te laten.

Korting op De Woudfennen tickets

De prijs van een ticket voor Wellness & Beauty De Woudfennen ligt op het gemiddelde van sauna's in Nederland. Kinderen tot 12 jaar gaan met korting mee. Ook profiteer je van korting als je De Woudfennen vanaf 17.30 uur bezoekt. De Woudfennen biedt diverse abonnementen aan. Zo is er een 10-, en 25-badenkaart, een jaarkaart en een avondjaarkaart. Uitmetkorting.nl heeft regelmatig nieuwe aanbiedingen beschikbaar. Zodra er een aanbieding beschikbaar is, verschijnt deze op de pagina van Wellness & Beauty De Woudfennen.

De Woudfennen Joure

Bezoek Wellness & Beauty De Woudfennen wanneer je op Friese wijze wil ontspannen. Het Friese Joure is an sich al een oase van rust. Wanneer je dit sauna- en beautycentrum betreedt, zal de rust helemaal terug keren. Neem plaats in de vele sauna's en neem voor de afwisseling plaats in de baden. Of je nu een liefhebber bent van een kruidenbad, een ijskoud dompelbad of een voetenbad. De innerlijke mens mag tevens niet worden vergeten. Bestel een kortingsticket en bespaar op de entree. Op deze manier houd je geld over voor een culinaire ervaring. Neem plaats en bestel een heerlijk diner van de kaart, een uitgebreide lunch of een verrassend drankje. Proost samen met jouw metgezel op een fijne dag. Heb jij overigens altijd al een mijn willen bezoeken? Vandaag is de dag, de Zoutsteenmijn bestaat uit duizenden zoutkristallen uit de Himalaya. In de mijn worden de kristallen verwarmd. Dit zorgt voor de vrijkomst van gezonde mineralen. Of kies uiteraard voor een meer traditionelere Finse sauna of een Infrarood sauna. Uitmetkorting helpt bij de aanschaf van kortingskaarten. Sla je slag via deze pagina. Voor vele kortingsacties, in alle soorten en maten.

Mensen bezochten ook: De Thermen, Dennenmarken, Elysium, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres De Woudfennen

Woudfennen 10
8503BA Joure
Nederland

Contact

0513-415200

Openingstijden en reserveren

Is De Woudfennen open? Kijk op de website van De Woudfennen voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.