Met korting naar De Zonnegloed

Wat is De Zonnegloed?

De Zonnegloed is een prachtig vakantiepark in de Achterhoek. Het park ligt midden in de natuur en biedt veel rust en ruimte. Er zijn veel faciliteiten, zoals een zwembad, een restaurant, een speeltuin en een recreatiezaal. Ook is er een mooi terras waar je heerlijk kunt genieten van de zon. De Zonnegloed is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en de natuur.

De Zonnegloed reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw De Zonnegloed beoordeling achter te laten.

De Zonnegloed Oostvleteren

Voor een leuke dag net over de grens moet je in het Vlaamse dierenpark en kinderboerderij De Zonnegloed zijn. Hier vind je namelijk een leuke mengeling van exotische- en boerderijdieren. De kinderen hebben er een heerlijke dag en leren steeds meer dieren kennen. De dierentuin leent zich ook heel goed voor kinderfeestjes en familiedagen. Zelfs tijdens een vakantiekamp kunnen de kinderen een heerlijke tijd in de dierentuin beleven!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres De Zonnegloed

Kasteelweg 22
8640 Oostvleteren
België

Openingstijden en reserveren

Is De Zonnegloed open? Kijk op de website van De Zonnegloed voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.