Met korting naar DierenPark Amersfoort

Wat is DierenPark Amersfoort?

Dierenpark Amersfoort in Amersfoort is een park waar je vele soorten beesten tegen het lijf zal lopen. Denk aan witte tijgers, bruine beren, reuzenschildpadden, maar ook sneeuwuilen. Tijdens evenementen als 'Koele Knuffels' kom je letterlijk in aanraking met bepaalde insecten en spinnen, maar er zijn nog vele andere doe-activiteiten zoals kinderfeestjes, schoolreisjes en meer.

DierenPark Amersfoort reviews

Op basis van 101 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw DierenPark Amersfoort beoordeling achter te laten.

Korting op DierenPark Amersfoort tickets

Een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort is nog leuker als je weet dat je niet teveel hebt betaald voor je kaartje. Daarom verzamelen we op deze pagina alle aanbiedingen en acties voor het dierenpark. Zodra er korting beschikbaar is, plaatsen wij deze direct online. Ook als er geen korting beschikbaar is, is het handig om de kaartjes online aan te schaffen. Zo hoef je op de dag zelf niet in de rij te staan bij de kassa. Om alles uit je dag te halen, plan je je bezoekje het beste op een doordeweekse dag. Dan is het heerlijk rustig in de dierentuin. Lukt dat niet? Ga dan zo vroeg mogelijk!

DierenPark Amersfoort

Een kindervriendelijke dierentuin tussen de bossen waar je via een speciale klimroute dieren vanuit een bijzonder perspectief bekijkt: Dierenpark Amersfoort! Online kan je ook al beelden bekijken van bijvoorbeeld olifanten en tijgers. Ook geeft het dierenpark informatie vrij over bepaalde dieren voor spreekbeurten. Maar wil jij de dieren graag zélf van dichtbij bekijken? Kom dan snel naar het park, dit is de enige plek waar je de klimroute kunt beleven. De aanbiedingen en kortingsacties van Dierenpark Amersfoort staan hier opgesomd. Kortom, jouw Dierenpark Amersfoort korting is dichterbij dan ooit. In het dierenpark zelf bekijk je vele soorten dieren van over de wereld, maar er is nog veel meer te doen. Bijvoorbeeld dichtbij enorme spinnen komen tijdens 'Koele Knuffels', meelopen met een verzorger, het geven van je kinderfeestje, een bezoek aan het Snavelrijk en het is tevens een locatie voor feesten, partijen en vergaderingen. Direct naast de deur vind je ook het DinoPark, het is dus ook mogelijk om de geschiedenis in te duiken!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres DierenPark Amersfoort

Barchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort
Nederland

Contact

+31 (0)33-4227100

Openingstijden en reserveren

Is DierenPark Amersfoort open? Kijk op de website van DierenPark Amersfoort voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.