Wat is DierenPark Amersfoort?

Een bezoekje aan Dierenpark Amersfoort is nog leuker als je weet dat je niet teveel hebt betaald voor je kaartje. Daarom verzamelen we op deze pagina alle aanbiedingen en acties voor het dierenpark. Zodra er korting beschikbaar is, plaatsen wij deze direct online. Ook als er geen korting beschikbaar is, is het handig om de kaartjes online aan te schaffen. Zo hoef je op de dag zelf niet in de rij te staan bij de kassa. Om alles uit je dag te halen, plan je je bezoekje het beste op een doordeweekse dag. Dan is het heerlijk rustig in de dierentuin. Lukt dat niet? Ga dan zo vroeg mogelijk!
Welke score geef jij DierenPark Amersfoort?

Adres DierenPark AmersfoortBarchman Wuytierslaan 224
3819AC Amersfoort
Nederland

(033) 422-7100

DierenPark Amersfoort Nieuws


Magische grens voor Dierenpark Amersfoort
In 2017 bereikt Dierenpark Amersfoort een magisch bezoekersrecord. Ze hebben het afgelopen jaar namelijk meer dan één miljoen bezoekers getrokken! (04-01-2018)
Afscheid van wolven
Het dierenpark heeft afscheid moeten nemen van twee wolven. Ylva en Gaita hadden beiden gezondheidsproblemen en geen kans meer op herstel. Het park heeft de wolven in laten slapen. (23-11-2017)
Olifant Kina alweer 8 jaar
Hoera! Olifant Kina is afgelopen week alweer 8 jaar geworden. Speciaal voor deze gelegenheid maakte dierenpark Amersfoort drie verjaardagstaarten. (15-11-2017)