Met korting naar Dierentuin Munster

Wat is Dierentuin Munster?

Dierentuin Munster, officieel Allwetterzoo Munster, is een bekende Duitse Dierentuin. Bijzonder is, zoals de naam ook al zegt, dat je het dierenpark het hele jaar kunt bezoeken. De wandelpaden zijn namelijk overdekt!

Dierentuin Munster reviews

Op basis van 24 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dierentuin Munster beoordeling achter te laten.

Dierentuin Munster Münster (Westfalen)

De Allweterzoo in Münster. De naam verraadt het eigenlijk al maar de wandelroute in het park is geheel overdekt. Weer of geen weer, je kan gewoon een bezoek brengen aan het dierenpark. Voor echte trouwe dierenvrienden is dit natuurlijk ideaal, daarnaast is een wandeling in de buitenlucht voor iedereen gezond. Bekijk de Afrikaanse weide genaamd Afrika Panorama, hier staan maarliefst 50 hoefdieren rond te grazen. Zeldzame diersoorten planten zich ook goed voor in de dierentuin, zo is het vrij bijzonder dat de Noordpersische luipaard en de Witte Neushoorn hier kleintje hebben gekregen. Wil je toch nog wat dichtbij de dieren komen? Grijp dan je kans en kom de dieren voeren. Met een grote neushoorn weet jij in de eerste instantie geen raad, maar die worden nog wel gevoerd door de verzorger. Wél krijg jij de kans om Lori's, pinguïns en olifanten te voeren. Samen met het hele gezin beleef je een onbezonnen, droge dag uit in dierenpark Allweterzoo. Geniet van de dieren en de ontspannen sfeer in de bistro, de picknick- en de speelweide.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dierentuin Munster

Sentruper Straße 315
48161 Münster (Westfalen)
Duitsland

Contact

+492518904-0

Openingstijden en reserveren

Is Dierentuin Munster open? Kijk op de website van Dierentuin Munster voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.