Met korting naar Dierentuin Nordhorn

Wat is Dierentuin Nordhorn?

Dierentuin Nordhorn, ook wel Tierpark Nordhorn genoemd is een duitse dierentuin vlakbij de Nederlandse grens. Deze dierentuin is ongeveer 12 hectare groot en heeft meer dan 200 dieren, zowel wilde dieren als bijzondere huisdieren. rnrnrn

Dierentuin Nordhorn reviews

Op basis van 120 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dierentuin Nordhorn beoordeling achter te laten.

Korting op Dierentuin Nordhorn tickets

Dierentuin Nordhorn is een gezellig dierenpark, net over de grens bij Denekamp. Een aanrader, want je krijgt hier heel veel dierentuin voor je geld. De prijzen van dit Tierpark liggen een stuk lager dan je in Nederland gewend bent, terwijl de dieren minstens zo leuk zijn! Je ontdekt hier bizons, chimpansees, luipaarden en tal van zeldzame oude huisdierrassen in een groene omgeving. Dierentuin Nordhorn heeft niet vaak online korting, maar hanteert wel veel speciale tarieven. Zo zijn kinderen tot 4 jaar gratis en krijgen gepensioneerden en jongeren tot 17 jaar korting. Als je met 2 volwassenen en 2 kinderen boven de 3 jaar bent, is een gezinskaart een voordelige oplossing.

Dierentuin Nordhorn

Gelegen in Nordhorn, net over de Nederlandse grens in Duitsland vind je Dierentuin Nordhorn. In dit dierenpark leven meer dan 2000 dieren verspreid over 12 hectare grond. Van zeehonden tot gieren en van chimpansees tot stekelvarkens, je ziet ze hier! Je zult zien dat elk dier een eigen karakter heeft en in een andere omgeving woont. Op de grote Afrikaanse Savanne leven bijvoorbeeld zebra’s, Maraboes en op het Noord-Amerika verblijf vindt je de Bosbizon, Pecari’s en Witsnuitberen. Naast alle dieren is er in het midden van de dierentuin ook een grote speeltuin, een kinderboerderij en horecagelegenheden. Een mooie plek waar je als familie of groep even kunt uitrusten en kinderen naar hartelust kunnen spelen. Regent het? Betreedt dan het indoor speelterrein van ongeveer 200 vierkante meter! Er is genoeg te beleven in deze dierentuin, je kunt er zelfs rondleidingen krijgen en ben je op tijd dan kan je bij een van de voedertijden zijn!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres Dierentuin Nordhorn

Heseper Weg 140
D-48531 Nordhorn
Duitsland

Contact

0049(5921)71200-0

Openingstijden en reserveren

Is Dierentuin Nordhorn open? Kijk op de website van Dierentuin Nordhorn voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.