Met korting naar Dinopark

Wat is Dinopark?

Dinpark Rehburg-Loccum, bekijk 230 gereconstrueerde dinosaurussen en ga terug in de tijd. Een educatief en vermakelijk uitje voor het hele gezin nabij de Duitse grens. rnrn

Dinopark reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Dinopark beoordeling achter te laten.

Dinopark Rehburg-Loccum

Avonturiers opgelet! In Rehburg-Loccum in Duitsland zijn ze bezig met de opgravingen van een heuse dinosaurus! Daar hebben de professionele archeologen dringend hulp bij nodig. Dus waarom kom je niet een dagje helpen in Dinopark Münchehagen?
Dit themapark combineert de fascinatie voor dino's met een leuk pretpark. Hier leer je alle dinosaurussen beter kennen, ze zijn namelijk allemaal nagebouwd en lijken levensecht. Als je het Dinowoud in loopt kom je ze allemaal tegen. Kinderen leren alles over de eigenschappen van deze historische beesten. De deskundige medewerkers van Dinopark zullen de kids ook echt het gevoel geven dat zij een groot aandeel hebben in hun wetenschappelijke onderzoek naar het leven van de dinosaurussen. In de Urmeertunnels krijg je alle dino's te zien die niet van het licht hielden en zich schuil hielden in plekken als deze grotten. Een plek voor echte durfals!
Voor de nodige ontspanning kunnen de kids zich helemaal uitleven in de leuke speeltuin. Dinosaurussen zijn een gedeelte van de geschiedenis van de aarde en juist omdat ze echt hebben bestaan is het onderzoek in Dinopark zo razend spannend! Dus kom met het hele gezin de geschiedenis van de wereld ontdekken en bezoek Dinopark in Rehburg-Loccum!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Dinopark

Alte Zollstraße 5
31547 Rehburg-Loccum
Duitsland

Contact

+49(0)50372073

Openingstijden en reserveren

Is Dinopark open? Kijk op de website van Dinopark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.