Met korting naar DippieDoe

Wat is DippieDoe?

Dippiedoe is een familiepretpark in het Brabantse Best met een binnen- en buitengedeelte. Het park biedt vertier voor kinderen tot ongeveer twaalf jaar.

DippieDoe reviews

Op basis van 51 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw DippieDoe beoordeling achter te laten.

Korting op DippieDoe tickets

Samen met je kleine ontdekkingsreiziger(s) een dagje weg? Ga naar familiepretpark DippieDoe Kinderspeelland in Cuijk of naar DippieDoe buitenspeelpark Aquabest in Best. Voor beide parken struinen wij het internet af voor actuele kortingsacties. Zo kan je samen met je gezin profiteren van hoge kortingen voor deze leuke familie pretparken. Op deze pagina zie je alleen actuele voordeelacties! Dus wacht niet langer en bied mee, speel mee of schrijf je in via Uitmetkorting.nl en geniet van hoge kortingen op je entreekaartjes. Met een beetje geluk win je wel gratis toegangskaartjes tot een van de twee grote speelparadijzen in Brabant.

DippieDoe Best

DippieDoe heeft twee locaties. DippieDoe kinderspeelland in Cuijk heeft een 1500 m² groot binnenspeelland waar de kinderen met elk weertype lekker kunnen spelen. In Best staat buitenspeelpark Aquabest. In deze speeltuin vind je een echte achtbaan in de vorm van een reuze slang. Is het minder lekker weer? Dan kan je bij Familiepark Aquabest ook binnen spelen met veel leuke attracties. Beide locaties zijn zeer geschikt om een kinderfeestje te vieren of lekker een dagje uit te gaan met het hele gezin. Terwijl de kinderen lekker spelen in een van de leuke locaties genieten de ouders van de aanblik van de vrolijke kinderen. Daarnaast smullen ze van een ijsje, kopje koffie of wat anders lekkers. Er is van alles verkrijgbaar op de verschillende locaties zodat je energie helemaal niet opraakt. Ook voor schoolreisjes zijn er allerlei leuke mogelijkheden. Boek een van de leuke arrangementen en smul van een heerlijke DippieDoe-lunch, een Pannenkoek-menu of een lekker Snack-menu. Je kunt voordelig online een lekker menu afnemen. Pak jouw voordeel voor DippieDoe via de kortingsacties van Uitmetkorting.nl! Na zo'n hele dag spelen, ravotten en rennen hebben de kinderen ongetwijfeld trek gekregen. En wat zullen ze na de terugreis lekker slapen in hun eigen bedjes. Zo'n dag bij dit speelparadijs zullen de kinderen niet snel vergeten!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres DippieDoe

Ekkersweijer 1
5681 RZ Best
Nederland

Contact

+31 (0)499-330204

Openingstijden en reserveren

Is DippieDoe open? Kijk op de website van DippieDoe voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.