Met korting naar Disneyland Parijs

Wat is Disneyland Parijs?

Disneyland Paris is één van de grootste attractieparken van Europa. Op ongeveer 32 kilometer van Parijs vind je een adembenemend themapark bestaande uit verschillende delen. Je kan hier kennismaken met al je disneyfiguren en er zelfs blijven slapen!

Disneyland Parijs reviews

Op basis van 24 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Disneyland Parijs beoordeling achter te laten.

Korting op Disneyland Parijs tickets

Disneyland Parijs is het grootste en bekendste park van heel Europa. Het is dus niet zo vreemd dat je hier bijna het dubbele uitgeeft aan een ticket dan bij het grootste pretpark van Nederland. Om ervoor te zorgen dat een dagje naar het Franse park niet al te veel pijn doet in de portemonnee, is het niet verkeerd om op zoek te gaan naar wat korting. De Disneyparken hebben zelf interessante acties waarbij ze al veel korting aanbieden. Zo hebben ze regelmatig acties waarbij je betaalt voor 2 dagen en er een derde dag gratis bij krijgt. Het park is moeilijk in één dag te bekijken, dus een weekend of midweek in Parijs verblijven is wel aan te raden. Een verblijf combineren met de entreetickets is erg voordelig: daar zijn veel aanbiedingen van te vinden!

Disneyland Parijs

Ontmoet al je disneyfiguren en duik in de magische wereld van Disneyland Parijs. Disneyland Parijs heeft meer dan 50 attracties voor het hele gezin verspreid over verschillende thema’s. Vlieg mee met Dumbo of ga op ruimtereis in Star Wars Hyperspace Mountain. Ontmoet Minnie en Mickey Mouse of ga op de foto met Dark Father en Jedi’s. Bereid je bezoek aan dit grote park voor want dagelijks zorgen adembenemende live shows en kleurrijke parades voor bijzondere ervaringen. Diner samen met je lievelings prinses in een van de thema restaurants of laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje. Zowel nieuwe als klassieke Disney verhalen betoveren je in dit avontuurlijke park en welk seizoen je ook gaat Disneyland bezorgt je onvergetelijke momenten. Ontdek de magie van Disneyland Parijs nu met korting via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je actuele kortingsacties voor voordelige toegangskaartjes.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Disneyland Parijs

Avenue Du Parc 1
77777 Parijs
Frankrijk

Contact

0900-0654

Openingstijden en reserveren

Is Disneyland Parijs open? Kijk op de website van Disneyland Parijs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.

Meer van Disneyland Parijs

Disney aanbieding
Disney On Ice korting
Disney's Davy Crockett Ranch korting
Disney's Hotel Cheyenne korting
Disney's Hotel New York The Art of Marvel korting
Disney's Hotel Santa Fe korting
Disney's Newport Bay Club korting
Disney's Sequoia Lodge korting
Disneyland Hotel korting
Disneyland Overnachten korting
Disneyland Parijs korting
Disneyland Vakantie korting
Walt Disney Studios Park korting