Met korting naar Disneyland Parijs

Wat is Disneyland Parijs?

Disneyland Paris is één van de grootste attractieparken van Europa. Op ongeveer 32 kilometer van Parijs vind je een adembenemend themapark bestaande uit verschillende delen. Je kan hier kennismaken met al je disneyfiguren en er zelfs blijven slapen! rnrn

Disneyland Parijs reviews

Op basis van 11 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Disneyland Parijs beoordeling achter te laten.

Korting op Disneyland Parijs tickets

Disneyland Parijs is het grootste en bekendste park van heel Europa. Het is dus niet zo vreemd dat je hier bijna het dubbele uitgeeft aan een ticket dan bij het grootste pretpark van Nederland. Om ervoor te zorgen dat een dagje naar het Franse park niet al te veel pijn doet in de portemonnee, is het niet verkeerd om op zoek te gaan naar wat korting. De Disneyparken hebben zelf interessante acties waarbij ze al veel korting aanbieden. Zo hebben ze regelmatig acties waarbij je betaalt voor 2 dagen en er een derde dag gratis bij krijgt. Het park is moeilijk in één dag te bekijken, dus een weekend of midweek in Parijs verblijven is wel aan te raden. Een verblijf combineren met de entreetickets is erg voordelig: daar zijn veel aanbiedingen van te vinden!

Disneyland Parijs

Ontmoet al je disneyfiguren en duik in de magische wereld van Disneyland Parijs. Disneyland Parijs heeft meer dan 50 attracties voor het hele gezin verspreid over verschillende thema’s. Vlieg mee met Dumbo of ga op ruimtereis in Star Wars Hyperspace Mountain. Ontmoet Minnie en Mickey Mouse of ga op de foto met Dark Father en Jedi’s. Bereid je bezoek aan dit grote park voor want dagelijks zorgen adembenemende live shows en kleurrijke parades voor bijzondere ervaringen. Diner samen met je lievelings prinses in een van de thema restaurants of laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje. Zowel nieuwe als klassieke Disney verhalen betoveren je in dit avontuurlijke park en welk seizoen je ook gaat Disneyland bezorgt je onvergetelijke momenten. Ontdek de magie van Disneyland Parijs nu met korting via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je actuele kortingsacties voor voordelige toegangskaartjes.

Praktische informatie


Adres

Avenue Du Parc 1
77777 Parijs
Frankrijk

Contact

0900-0654

Openingstijden

Kijk op de website van Disneyland Parijs voor de actuele openingstijden.

Disneyland Parijs Nieuws


Beroemde zangeres treedt als verrassing op in Disney!
Zara Larsson stond ter gelegenheid van de 90e verjaardag van Mickey Mouse op na afloop van de kerstshow #SupriseMickey. Het optreden vond plaats in het Walt Disney Studios Park. Ze is ook wel bekend van de nummers Never Forget You, Girls Like en This One's for You. rn (18-11-2018)
Nieuwe introductie Disneyland Parijs: de Mickey Mouse wafel!
Smullen in stijl? Disneyland Parijs introduceert een nieuwe wafel namelijk een wafel van Mickey Mouse. In de VS en Azië stond deze lekkernij al een poosje op het menu. (18-11-2018)
Uitbreiding Disneyland Parijs: het park vertelt
Disneyland Parijs gaat uitbreiden. Het park brengt nieuwe informatie uit over hoe dit er in de praktijk uit gaat zien. In het sprookjesachtige attractiepark worden nieuwe themagebieden geopend rond Marvel, Frozen en Star Wars. rn (05-11-2018)
In Disneyland Parijs komt er een nieuw festival met Lion King en Jungle Book
Volgend jaar zet Disneyland Parijs twee klassieke Disney-films in de schijnwerpers, namelijk de Lion King en Jungle Book. Het evenement vindt plaats van eind juni tot en met september. (09-10-2018)