Met korting naar DoeZoo Insektenwereld

Wat is DoeZoo Insektenwereld?

Gevestigd in Leens, Groningen vind je een hele speciale dierentuin met dieren van klein formaat. Het gaat om DoeZoo Insektenwereld. Je vindt er alles wat met insecten te maken heeft, voornamelijk insecten eigenlijk. Denk ook aan insectenetende diersoorten- en planten.

DoeZoo Insektenwereld reviews

Op basis van 9 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw DoeZoo Insektenwereld beoordeling achter te laten.

Korting op DoeZoo Insektenwereld tickets

Zorg dat je niet teveel voor je toegangskaarten voor DoeZoo Insektenwereld betaalt. Dat zou zonde zijn! Wij van Uitmetkorting.nl helpen je vast op weg en struinen daarom het internet af voor geldige besparingsmogelijkheden. We bundelen de resultaten op deze pagina. Hier vind je dan ook kortingsvouchers, kortingsbonnen of verwijzingen naar andere pagina’s met besparingstips of - mogelijkheden. De DoeZoo Insektenwereld is een zeer interessante en leerzame dierentuin voor kinderen. Ze komen er alles te weten over insecten, hun bijdrage aan de wereld en andere insect gerelateerde zaken. Wacht niet langer en sleep die goedkope DoeZoo tickets in de wacht. Besparen was nog nooit zo makkelijk!

DoeZoo Insektenwereld Leens

Ben je niet bang voor wat insecten en durf je ze van heel dichtbij te bewonderen? Dan is Insektenwereld in het Groningse Leens echt iets voor jou. In deze dierentuin kom je alles tegen wat met insecten te maken heeft. Je vindt er niet alleen bijen, maar insectenetende dieren en planten. Van spinnen tot neusberen, hagedissen, kikkers, egels en slangen. Al deze dieren zijn onmisbaar in de natuur. Insecten zijn de grootste diergroep op aarde, maar je ziet ze maar weinig terug in dierentuinen. Daarom wil Insektenwereld er extra aandacht aan besteden. Tijdens een rondleiding leer je alles over het nut van de beesten misschien mag je ze wel aanraken of vasthouden. Het dierenpark ziet er prachtig uit en een wandeling erdoorheen is zeker de moeite waard. In de wilde bloementuin vliegen bijen en vlinders in het rond en je maakt kennis met de neusbeertjes snuf en snuitje en de stinkdieren. Kinderen leven zich uit in de speelhoek of de natuurtuin terwijl de ouders lekker op het terras kunnen zitten van de herberg. Omdat Insektenwereld veel waarde hecht aan educatie vind je op de DoeZoo zolder een leslokaal vol leuke dingen om te doen en te bekijken en worden er veel kinderactiviteiten georganiseerd.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres DoeZoo Insektenwereld

Wierde 17
9965PG Leens
Nederland

Contact

0595-572659

Openingstijden en reserveren

Is DoeZoo Insektenwereld open? Kijk op de website van DoeZoo Insektenwereld voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.