Met korting naar DoeZoo Insektenwereld

Wat is DoeZoo Insektenwereld?

Gevestigd in Leens, Groningen vind je een hele speciale dierentuin namelijk DoeZoo Insektenwereld. In deze dierentuin vind je alles wat te maken heeft met insecten, voornamelijk insecten, insectenetende planten en insectenetende diersoorten

DoeZoo Insektenwereld reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw DoeZoo Insektenwereld beoordeling achter te laten.

Korting op DoeZoo Insektenwereld tickets

Betaal niet te veel voor je toegangskaarten voor DoeZoo Insektenwereld, dat is zonde! Wij van Uitmetkorting.nl houden niet van teveel te betalen en struinen daarom heel het internet af voor geldige besparingsmogelijkheden en bundelen die hier. Op deze pagina vind je kortingsvouchers, kortingsbonnen of verwijzingen naar andere pagina’s met besparingstips of -mogelijkheden. De DoeZoo Insektenwereld is een zeer interessante en leerzame dierentuin voor kinderen. Ze komen er alles te weten over insecten, hun bijdrage aan de wereld en andere insect gerelateerde zaken. Wacht niet langer en sleep die goedkope DoeZoo entreetickets in de wacht. Besparen was nog nooit zo makkelijk!

DoeZoo Insektenwereld Leens

Ben je niet bang voor wat insecten en durf je ze van heel dichtbij te bewonderen? Dan is Insektenwereld in het Groningse Leens echt iets voor jou. In deze dierentuin kom je alles tegen wat met insecten te maken heeft. Je vindt er niet alleen bijen, maar insectenetende dieren en planten. Van spinnen tot neusberen, hagedissen, kikkers, egels en slangen. Al deze dieren zijn onmisbaar in de natuur. Insecten zijn de grootste diergroep op aarde, maar je ziet ze maar weinig terug in dierentuinen. Daarom wil Insektenwereld er extra aandacht aan besteden. Tijdens een rondleiding leer je alles over het nut van de beesten misschien mag je ze wel aanraken of vasthouden. Het dierenpark ziet er prachtig uit en een wandeling erdoorheen is zeker de moeite waard. In de wilde bloementuin vliegen bijen en vlinders in het rond en je maakt kennis met de neusbeertjes snuf en snuitje en de stinkdieren. Kinderen leven zich uit in de speelhoek of de natuurtuin terwijl de ouders lekker op het terras kunnen zitten van de herberg. Omdat Insektenwereld veel waarde hecht aan educatie vind je op de DoeZoo zolder een leslokaal vol leuke dingen om te doen en te bekijken en worden er veel kinderactiviteiten georganiseerd.

Praktische informatie


Adres

Wierde 17
9965PG Leens
Nederland

Contact

0595-572659

Openingstijden

Kijk op de website van DoeZoo Insektenwereld voor de actuele openingstijden.