Met korting naar Drielandenpunt

Wat is Drielandenpunt?

Het Drielandenpunt ligt eigenlijk in Vaals, maar het is natuurlijk óók de plek waar de drie landen Nederland, België & Duitsland samenkomen.

Drielandenpunt reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Drielandenpunt beoordeling achter te laten.

Korting op Drielandenpunt tickets

Wil je met korting naar het Drielandenpunt? Hét punt waar de landen Nederland, België en Duitsland samenkomen. Het Drielandenpunt ligt in Vaals (maar je krijgt er eigenlijk drie andere bestemmingen bij). Koop een kortingsticket en krijg goedkope toegang tot vele hoogtepunten: het Labyrint, de speeltuin, het restaurant en de Herberg. Bespaar op de entreeprijs en houd wat over voor een bezoek aan het restaurant. Via een leuke combinatieticket maak je ook kans op groepsactiviteiten korting. Kortom, een dag naar het Drielandenpunt hoeft niet prijzig te zijn - sla je slag via Uitmetkorting!

Drielandenpunt Vaals

Waar Nederland, België en Duitsland elkaar raken vind je een dag vol vermaak. Het Drielandenpunt in Vaals biedt een heerlijke dag uit voor jong en oud. Zo is er het Labyrint. Je doet er maar liefst drie kwartier over om het midden van dit enorme doolhof te bereiken, maar daar word je wel beloond met een prachtig uitzicht! Naast het labyrint vind je een mooie souvenirshop, om een leuk kleinigheidje aan deze dag in het binnen- en buitenland mee naar huis te nemen. Voor de jongere bezoekers is er een leuke, gratis toegankelijke speeltuin met allerlei leuke toestellen. Wil je graag de omgeving van het Drielandenpunt verkennen? Vraag dan naar één van de vele wandelroutes rondom Vaals. De kleine bos- en weidepaden waar je overheen loopt waren vroeger smokkelroutes en voeren door alledrie de landen. Speur tijdens je wandeling goed door het bos, want her en der vind je nog middeleeuwse grenspalen van de Vrije Rijksstad Aken. Je sluit je dagje op het Drielandenpunt af met een bezoek aan de gezellige Taverne de Grenssteen, waar je overdag van harte welkom bent voor belegde broodjes, soepen, pannenkoeken en frietjes! Kortingstickets bemachtigen voor het Drielandenpunt? Via Uitmetkorting.nl reis je voordelig af naar maarliefst drie landen, in één dag.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Drielandenpunt

Viergrenzenweg 97
6291BM Vaals
Nederland

Contact

043-3065945

Openingstijden en reserveren

Is Drielandenpunt open? Kijk op de website van Drielandenpunt voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.