Met korting naar Drievliet

Wat is Drievliet?

Drievliet Den Haag is een familiepretpark in Zuid-Holland; een uitje voor jong en oud. Het park heeft vele verschillende soorten attracties: thrillseekers, familie attracties, kinderattracties en shows.

Drievliet reviews

Op basis van 164 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Drievliet beoordeling achter te laten.

Korting op Drievliet tickets

Hoewel de prijzen van Drievliet lager liggen dan die van andere grote pretparken, is korting altijd mooi meegenomen. Wanneer er korting beschikbaar is, vind je deze op Uitmetkorting.nl. Op deze manier profiteer jij van de goedkoopste kaartjes voor het park en hou je geld over voor een lekker ijsje of bordje friet! Het is goed om te weten dat kinderen tot 1 meter gratis naar binnen mogen. Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden om met korting naar Drievliet te gaan. Wanneer koop jij je tickets?

Drievliet Den Haag

Familiepretpark Drievliet ligt in het Zuid-Hollandse Den Haag. Of je nu een fan bent van sensationele achtbanen of een rustige rondrit in een zweefmolen, voor iedere pretparkbezoeker is er wat wils. Zelfs voor opa en oma zijn er leuke shows en terrasjes waar men op kan neerstrijken. Kinderen kunnen al op jonge leeftijd rondjes rijden in de old McDonald Tractorrit. Er is ook een kindervriendelijke vuurtoren, waar je ook met hoogtevrees in kunt. Een familiepretpark zou geen familiepretpark zijn zonder attracties voor het hele gezin, denk hierbij aan de Lachgrot, de Tijdmachine, de Theeleut & de Twistrix. Korting voor het hele gezin vind je op deze website. Uitmetkorting.nl verzamelt regelmatig actuele kortingsbonnen en plaatst ze op deze pagina. Bekijk nu het overzicht!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Drievliet

Laan Van 's-Gravenmade 81
2495BD Den Haag
Nederland

Contact

+31 (0)70-3999305

Openingstijden en reserveren

Is Drievliet open? Kijk op de website van Drievliet voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.