Met korting naar Duinen Zathe

Wat is Duinen Zathe?

Duinen Zathe in Appelscha is een attractiepark voor het hele gezin in Friesland. Vlieg twaalf meter hoog in de Flying Heli, of klim in een piratenschip. Surf op 12 meter hoog in de Super Nova of leer rijden op het Verkeerscircuit. Op zoek naar snelheid? Stap in de London City Coaster!

Duinen Zathe reviews

Op basis van 166 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Duinen Zathe beoordeling achter te laten.

Korting op Duinen Zathe tickets

Attractiepark Duinen Zathe is een overzichtelijk en compleet park en daarom uitstekend voor kinderen en groepen. In vergelijking met andere parken zijn de kaartjes goedkoop. Groepen vanaf 15 personen krijgen korting en gaan dus nog voordeliger naar dit park in Drenthe. Dit geldt ook voor 65 plussers die een kaartje met korting kopen. Ook biedt Duinen Zathe diverse arrangementen aan speciaal gericht op kinderfeestjes, een familie- of bedrijfsuitje. Op Uitmetkorting.nl zijn ook regelmatig nieuwe aanbiedingen te vinden.

Duinen Zathe Appelscha

Alles voor een geslaagde dagje uit vind je bij attractiepark Duinen Zathe. Dit pretpark heeft alles voor een familiedagje uit met kinderen van alle leeftijden. Er is voor iedereen wat wils! Betreedt als echte avonturier het piratendorp en klim en klauter door geheime gangen. Leer autorijden op het Verkeerscircuit of stap in de botsbootjes. Ben je een waaghals? Stap dan in de Super Nova en surf meters hoge golven tegemoet, nog enger is het Spookhuis! Er is ook een familieachtbaan The London City Coaster deze gaat wel 14 meter hoog. Het is een familiepark vol met plezier die je nu via Uitmetkorting.nl met korting kunt bezoeken. Zo hoeft een dagje uit niet meer duur te zijn en houd je geld over voor een leuke souvenir of wat lekkers. Biedt bijvoorbeeld mee op een veiling of open een kortingsbox en win gratis toegangskaartjes naar Duinen Zathe! Wacht niet langer en profiteer!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Duinen Zathe

Noorder Es 1
8426GW Appelscha
Nederland

Contact

0516-430395

Openingstijden en reserveren

Is Duinen Zathe open? Kijk op de website van Duinen Zathe voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.