Met korting naar Ecomare

Wat is Ecomare?

Ecomare, gelegen op Texel, is een groot opvangcentrum voor zeehonden, vogels en andere dieren uit de wadden en Noordzee. Je vind bij Ecomare onder andere jonge zeehondjes, bruinvissen en andere zeeaquaria. Bezoek het centrum en kom meer te weten over de Waddenzee, De Noordzee en de natuur van Texel.

Ecomare reviews

Op basis van 17 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Ecomare beoordeling achter te laten.

Korting op Ecomare tickets

Een bezoekje aan Ecomare is behalve heel leuk, ook een donatie aan een goed doel. Van jouw entreegeld worden de dieren verzorgd en wordt er geïnvesteerd in behoud van de unieke natuur in en om de Waddenzee. Er zijn daarom niet vaak kortingskaartjes beschikbaar voor Ecomare. Om te besparen op je bezoek is een combikaart voor de Texelse musea een aanrader. Hiermee bezoek je tegen gereduceerd tarief Ecomare en twee andere leuke musea op het eiland. Ideaal tijdens een weekendje weg. Kortom, help de waddenzee behouden en scoor kortingskaarten voor Ecomare via Uitmetkorting.nl!

Ecomare De Koog

Zie de schoonheid en kwetsbaarheid van de natuur bij Ecomare. Vooral bekend van zijn zeehondenopvang zie je bij Ecomare de natuur van Texel, Waddenzee en de Noordzee. Door de veelzijdigheid van dit centrum krijg je als bezoeker een compleet beeld van de Texelse natuur. In het centrum worden vijftien zeehonden en twee bruinvissen opgevangen, deze kunnen niet meer terug de natuur in. Daarnaast worden er zeedieren opgevangen die bijvoorbeeld ziek of verzwakt zijn, na een opvangtraject worden deze dieren weer vrijgelaten. Zo is er een grote zeehondenopvang en een vogelopvang. Ook is er bij Ecomare een museum, hier kun je skeletten zien van een bultrug, potvis en orka. In het aquarium kan je tientallen vissen zien in een nagebootste leefgebied. Via Uitmetkorting.nl kun je nu goedkope kaartjes voor Ecomare in je bezit krijgen, op deze pagina vind je allerlei actuele kortingsacties. Wacht niet langer en profiteer van voordeel.

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres

Ruijslaan 92
1796AZ De Koog
Nederland

Contact

(0222) 317-741

Openingstijden en reserveren

Is Ecomare open? Kijk op de website van Ecomare voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.