Met korting naar Eifelpark

Wat is Eifelpark?

Pretpark Eifelpark Gondorf is een attractiepark én dierentuin in één. Het pretpark ligt vlakbij Bitburg, in het zuiden van de Eifel in Duitsland. Het pretpark is een leuk dagje uit voor jong en oud!

Eifelpark reviews

Op basis van 48 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Eifelpark beoordeling achter te laten.

Korting op Eifelpark tickets

Stokstaartjes, roofvogels, Emoes je ziet ze allemaal in de dierentuin van Eifelpark. Wij hebben het internet goed in de gaten gehouden en alle actuele kortingen voor je verzameld. Want wat is er nou fijner dan goedkoop op pad? Het pretpark Eifelpark heeft een groot aanbod van attracties; zo is er de zomerrodelbaan voor de adrenaline junkies, de mini-piratentocht voor de jongere kinderen en een waterspeeltuin voor het gehele gezin. Scoor nu korting en bezoek Pretpark Eifelpark voordelig. Zo heb je slim en snel een betaalbaar dagje uit met het hele gezin!

Eifelpark Gondorf

Pretpark Eifelpark in Gondorf is een verrassende combinatie van een attractiepark en dierentuin. Het hele gezin zal hier een leuke dag uit ervaren. Iedereen die van actie houdt zit goed bij Eifelpark. Er zijn namelijk verschillende spannende achtbanen in het park. Probeer de Eifel Coaster maar eens of ga met het hele gezin een ritje maken in de Family Coaster. Of glij van de Curvy Slide. Dit is een glijbaan van wel 32 meter lang. In het Forest Theater kun je non stop leuke tekenfilms kijken of documentaires over dieren en de natuur. Genoeg van alle attracties? Ga dan lekker wandelen door de dierentuin. Bekijk de berggeiten, de beren en de verschillende vogels. Er is ook een vogelshow waarbij je van alles en nog wat kunt leren over echte roofvogels. Wil je nog meer dingen leren? Ook dat kan in Eifelpark. Je kunt namelijk een bezoekje brengen aan de Prehostoric Place waar je leert over dinosaurussen. In de Nature House kun je alles te weten komen over bijen en honing. Ga naar het Forest Learning Path om alles te leren over het bos. Kortom: een dagje naar Eifelpark betekent een dag vol spannende en ontspannende variatie voor het hele gezin. Uitmetkorting.nl maakt deze ontspanning mogelijk; boek een kortingsticket via deze pagina! Alle actuele Eifelpark kortingen staan hier op een rij opgesomd; ontdek en betaal met mate voor jouw entreebewijs!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Eifelpark

Weißstrasse 12
54647 Gondorf
Duitsland

Contact

+49 (0)6565-95660

Openingstijden en reserveren

Is Eifelpark open? Kijk op de website van Eifelpark voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.