Met korting naar Eiffeltoren

Wat is Eiffeltoren?

De Eiffeltoren is één van ’s werelds bekendste bouwwerken en toeristische attracties. Een bezoekje aan Parijs betekent automatisch een kijkje bij de Eiffeltoren. Scoor daarom je Eiffeltoren tickets bij Uitmetkorting.nl!

Eiffeltoren reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Eiffeltoren beoordeling achter te laten.

Korting op Eiffeltoren tickets

De Eiffeltoren is over het algemeen hét toonbeeld van de stad Parijs. Op vrijwel iedere ansichtkaart en op iedere website zie je de Eiffeltoren terug. Als je dit prachtige bouwwerk zo langzamerhand eens zelf wilt zien, is het goed dat je bij Uitmetkorting.nl terecht bent gekomen. Het nadeel van zulke bekende attracties is dat er vaak lange rijen staan. Gelukkig vind je bij ons Eiffeltoren tickets met korting. Zo heb je geen last van lange rijen en betaal je uiteindelijk minder dan de persoon die niet bij Uitmetkorting.nl is geweest. Schaf deze tickets voor jezelf en voor de rest van je gezelschap aan om te genieten van de bekendste attractie van Parijs tegen een lage prijs!

Eiffeltoren

Er zijn vast weinig mensen die de Eiffeltoren niet kennen en dat is natuurlijk niet heel gek. Mensen van over de hele wereld bezoeken dit stalen bouwwerk en zijn onder de indruk van de enorme omvang. De Eiffeltoren is in de eerste instantie gebouwd voor de wereldtentoonstelling van 1889. Aangezien de bouw van deze toren ruim twee jaar duurde, besloot men deze constructie gewoon te laten staan. Tot op de dag van vandaag wordt de Eiffeltoren gezien als één van ’s werelds bekendste toeristische attracties. Als je de Eiffeltoren wilt bezoeken, raden we je aan om deze ook zeker te beklimmen. Geen nood, voor de personen die hier wat minder toe in staat zijn, is er ook gewoon een mogelijkheid tot een lift. Het uitzicht boven op de Eiffeltoren is dusdanig indrukwekkend dat dit zeker de moeite waard is. Als jij met korting de Eiffeltoren wilt beklimmen, is het goed dat je bij Uitmetkorting.nl terecht bent gekomen. Hier vind je goedkope Eiffeltoren tickets die jou de beleving van je leven gaan geven!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Eiffeltoren

Champ de Mars 5
75007 Frankrijk

Contact

+33 (0)8 92 70 12 39

Openingstijden en reserveren

Is Eiffeltoren open? Kijk op de website van Eiffeltoren voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.