Met korting naar Eindhoven Museum

Wat is Eindhoven Museum?

In het Eindhoven Museum beleef je 2000 jaar geschiedenis in één dag! Het is een interactief en leerzaam museum voor jong en oud. Maak kennis met Vikingen, leer vuurbaken en ontmoet de inwoners van Eindhoven.

Eindhoven Museum reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Eindhoven Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Eindhoven Museum tickets

Korting op Eindhoven Museum en direct een rit naar de prehistorie? De IJzertijd & de Middeleeuwen waren nog nooit zo toegankelijk. Boek nu een kortingsbon naar Eindhoven Museum, alle actuele acties voor Eindhoven Museum zijn op deze pagina geplaatst. Doe er vooral je voordeel mee. Verras een vriend of vriendin en neem nu een kaartje af, binnen een kort tijdsbestek ontvang je de aanbieding in jouw inbox. Boek dus direct een dagje uit (met korting)! Op deze manier wordt een reis naar het verleden zomaar mogelijk gemaakt. Er is tevens een mogelijkheid om te proeven van een virtual reality technieken. Voor een schappelijke prijs ga je 15.000 jaar terug de tijd in!

Eindhoven Museum

Tijdens je dagje in dit museum kom je meer te weten over de IJzertijd, de Middeleeuwen en over Vikingen. Het PreHistorische Dorp neemt je mee naar deze historische tijden en laat je op een actieve manier zien wat Romeinen in de Eindhovense streek kwamen doen en hoe Eindhoven is ontstaan. Het is een zeer actieve manier om kennis te maken met de geschiedenis van Eindhoven en omstreken. Je kunt als bezoeker deelnemen aan twee historische workshop, afhankelijk van de maand zijn er workshops als vuur maken, boogschieten, munt slaan, tin gieten en sieraden maken. Ook zijn er rondleidingen met een historische bewoner. Tijdens de rondleiding legt een inwoner je uit hoe het reilen en zeilen in het dorp gaat en mag je vragen stellen over gebouwen, het tijdperk en de gewoontes van de inwoners. Doe nu gratis mee met de quiz en win toegangskaartjes tot Eindhoven Museum; flinke korting dus! Een reis terug in de tijd hoeft niet erg duur te zijn met de kortingsacties van Uitmetkorting.nl.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Eindhoven Museum

Boutenslaan 161 B
5644TT Eindhoven
Nederland

Contact

+31 (0)40-2522281

Openingstijden en reserveren

Is Eindhoven Museum open? Kijk op de website van Eindhoven Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.