Met korting naar Elf Fantasy Fair

Wat is Elf Fantasy Fair?

Elfia Arcen is een Fantasy Fair waar fantasie werkelijkheid wordt. Het evenement vindt plaats nabij Utrecht, in Kasteel de Haar óf in de Kasteeltuinen Arcen. Binnen de muren van dit kasteel ontpopt zich een wondere wereld met fictieve figuren.

Elf Fantasy Fair reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Elf Fantasy Fair beoordeling achter te laten.

Elf Fantasy Fair Arcen

Elfia, vroeger ook wel de Elf Fantasy Fair. Laat je fantasie de vrije loop op dit festival voor elfen. Trek je mooiste kostuums uit de kast en paradeer over het elfenfestival. Ben het fictieve figuur uit de serie, film of het boek van je dromen. Op deze fair ben je niet alleen helemaal jezelf, er is ook nog eens van alles te doen. Het festival wordt twee keer per jaar georganiseerd en vindt plaats op verschillende locaties. Het festival siert het terrein van de Kasteeltuinen in Arcen of bewoond een aantal dagen Kasteel te Haar dichtbij Utrecht. De bedenkers van fantasiefilms, series of boeken komen ook langs op het festival. Altijd al een handtekening willen hebben van die ene bekende tekenares, schrijver of acteur? Kom ze in levende lijve ontmoeten op Elfia. Daarnaast zijn er ook optredens van bands en cabaretiers met een vrije geest. Doe ook mee aan de workshops of struin langs alle grappige fantasie kraampjes.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Praktische informatie


Adres Elf Fantasy Fair

Lingsforterweg 26
5944BE Arcen
Nederland

Contact

31624694810

Openingstijden en reserveren

Is Elf Fantasy Fair open? Kijk op de website van Elf Fantasy Fair voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.