Met korting naar Elysium

Wat is Elysium?

Elysium Sauna, Spa & Wellness Resort in Bleiswijk is een oase van rust midden in de randstad. Met een groot aanbod sauna’s en baden kan je hier uitgebreid ontspannen en tot rust komen. Met wereldse sferen als een duizend-en-een-nacht zwembad en tropische watervallen is een bezoek aan Elysium een uitje waarbij je helemaal tot rust komt.

Elysium reviews

Op basis van 34 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Elysium beoordeling achter te laten.

Korting op Elysium tickets

Elysium is een grote sauna, gelegen in een groot natuurgebied bij Rotterdam en Den Haag. Een perfecte plek om even te ontsnappen aan de drukte van de stad en te genieten van een complete wellnessdag. Aan de faciliteiten zal het niet liggen: met meer dan vijfentwintig sauna's en bijna twintig baden heeft Elysium alles in huis om jou compleet tot rust te laten komen. Je ligt alleen natuurlijk pas echt lekker op je bedje als je weet dat je niet teveel hebt betaald voor je dagje uit. Daarom vind je hier alle acties en aanbiedingen voor het saunacomplex. Via Spaonline en diverse andere ticketsites zijn er vaak voordelige tickets verkrijgbaar, waarmee je geld overhoudt voor een heerlijke lunch of een wijntje achteraf.

Elysium Bleiswijk

Even weg van de dagelijkse hectiek? Bezoek dan Sauna, Spa en Wellness Resort Elysium in Bleiswijk. Gelegen in de natuur tussen Rotterdam en Den Haag is deze sfeervolle sauna een ware ontsnapping van de dagelijkse drukte. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting maken een bezoek aan deze sauna een ware oase van rust. Bezoek de Marakesh Sauna, de Byzantijnse tuin of dompel onder in het duizend-en-een-nacht zwembad. Het is een ontspannen dagje uit in sprookjesachtige sferen. Het aanbod sauna’s is groot, van Bamboe Sauna tot Berkensauna van Opgietsauna tot Infraroodsauna. Elke sauna heeft zijn eigen temperatuur, thema en werking op je lichaam en geest Er zijn watervallen, dompelbaden, stoomcabines, voetenbaden, een zoutwaterbad en uiteraard verschillende rustruimtes. Daarnaast heeft Elysium verschillende horecagelegenheden en arrangementen voor een volledig verzorgde dag weg. Haal nu voordelige Elysium toegangskaarten via Uitmetkorting.nl en profiteer van voordeel.

Mensen bezochten ook: De Thermen, De Woudfennen, Dennenmarken, Sanadome, Thermae 2000, Thermen Soesterberg, Veluwse Bron, Zuiver Amsterdam, Zwaluwhoeve

Praktische informatie


Adres Elysium

Kooilaan 1
2665KR Bleiswijk
Nederland

Contact

010-5241166

Openingstijden en reserveren

Is Elysium open? Kijk op de website van Elysium voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.