Met korting naar Euro Space Center

Wat is Euro Space Center?

Het Euro Space Center in het Belgische Transinne is een leuk doe- en attractiepark voor alle leeftijden. Hier leer je alles over sterren, planeten, astronauten en ruimtereizen.

Euro Space Center reviews

Op basis van 8 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Euro Space Center beoordeling achter te laten.

Korting op Euro Space Center tickets

Hoe kunnen dingen blijven zweven in de ruimte? Welke planeten bevinden zich in de ruimte? Hoe vliegen spaceshuttles rond de aarde? Leer alles over de ruimte in het interactieve Euro Space Center. In dit doe– en attractiepark vind je leuke attracties en tentoonstellingen. Koop nu voordelig de entreekaartjes tot het Euro Space Center op deze pagina. Zo kan je genieten van een voordelige ruimtereis met het hele gezin. Je vindt hier verschillende actuele kortingsacties om je dagje uit zo goedkoop mogelijk te maken, soms zelfs gratis! Na een bezoek aan dit leuke park keer je terug als volleerd astronaut, veel reisplezier!

Euro Space Center Transinne

Met een bezoek aan het Euro Space Center heb je niet alleen een heel leuk maar ook leerzaam dagje uit. Jij en je kinderen treden toe tot een unieke wereld binnen in dit themapark. In het Belgische plaatsje Transinne vind je dit park. Hier leer je van alles over de ruimte. Van de Big Bang theorie tot aan de toekomstige projecten die de ruimte gaan verkennen. Je ziet hier de eerste raketlanceringen maar ook hoe spaceshuttles rond de aarde vliegen. Je ziet hoe onze André Kuipers de aarde ziet en er worden verhalen verteld over trainingen van astronauten. Is het prachtig mooi weer buiten en vind je het zonde om de hele dag binnen te zitten? Ook buiten is van alles te zien. In deze buitenzone vind je een voetbalveld waarop de planeten van het zonnestelsel op schaal liggen. Zo loop je langs Jupiter en Venus en bekijk je ze van heel dichtbij. Kinderen spelen in zo'n toffe speeltuin, daar zal menig astronaut jaloers op zijn. Voor jou en je wat oudere kinderen zijn er simulatoren van een echte ruimtemissie en van de astronautentraining. Of woon een van de leuke workshops bij over het bouwen van raketten en lanceer zelf je eigen micro-raket. Euro Space Centre maakt het mogelijk om binnen een dag naar Mars af te reizen én een moonwalk te doen. Boek een kortingsticket naar dit attractiepark en duw jezelf naar grotere hoogtes. Korting voor Euro Space Park ligt op de loer. Verzeker jezelf van een betaalbare entreeticket via en doe mee aan veilingen of maak gebruik van kortingsbonnen- & codes.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Euro Space Center

Rue Devant Les Hêtres 1
6890 Transinne
België

Contact

+32 (0)61-650133

Openingstijden en reserveren

Is Euro Space Center open? Kijk op de website van Euro Space Center voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.