Met korting naar Euroscoop Tilburg

Wat is Euroscoop Tilburg?

Euroscoop Tilburg is een gezellig en ruime bioscoop in Tilburg. De bioscoop telt 2400 zetels en de zalen zijn gemoderniseerd door de aanwezigheid van verscheidene technologieën. Bijvoorbeeld een digitale cinema, laserprojectie, Dolby Atmos en een 3D cinema.

Euroscoop Tilburg reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Euroscoop Tilburg beoordeling achter te laten.

Euroscoop Tilburg

Bekijk weer eens film op het witte doek bij Euroscoop Tilburg. Doordat deze bioscoop ruim is opgezet met meerdere zalen, heb je de keuze uit vele films. Populaire films worden hier voor langere getoond, maar je kunt ook naar één die nog maar net is uitgekomen. Zo kun je naar al jouw favoriete nieuwe films. Wie wel in is voor een verrassing en van verschillende soorten films houdt, moet zeker naar de Sneak Preview gaan. Dan bekijk jij als één van de eersten een film die nog niet eens officieel is uitgekomen. Tot aan het begin van de film weet je zelfs niet eens welke dit is. Vandaar dat je dus wel een beetje van verrassingen moet houden. Ideaal voor de avontuurlijke filmliefhebber! Een gezellig avondje uit met de meiden kan ook. Ga naar de Ladies Night en geniet van allemaal leuke extraatjes, zoals een gratis drankje en een goodiebag. Pak je liever een fijne korting? Ga dan op maandag naar de film, dan mag je lekker voordelig genieten van een voorstelling. Op dinsdag zijn de senioren aan de beurt om van een flinke korting te profiteren. Zij krijgen daarbij ook nog een kopje koffie of thee met wat lekkers. Kijk snel welke films er allemaal draaien.

Mensen bezochten ook: Bioscoop De Nieuwe Kolk, CineCity Vlissingen, CineMec, De Bios Heerenveen, Foroxity Filmarena Roermond, Take Ten, Utopolis Almere, Wolff CineStar

Praktische informatie


Adres Euroscoop Tilburg

Olympiaplein 2
5022DW Tilburg
Nederland

Openingstijden en reserveren

Is Euroscoop Tilburg open? Kijk op de website van Euroscoop Tilburg voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.