Met korting naar Fabrikus World

Wat is Fabrikus World?

Fabrikus World is een unieke wereld vol avontuur en verrassingen. Er zijn verschillende attracties, zoals een achtbaan, een spookhuis en een waterpark. Er is ook een winkelcentrum met winkels, restaurants en cafés. Fabrikus World biedt een geweldige ervaring voor het hele gezin. Er is voor ieder wat wils, van spannende attracties tot rustige wandelingen. Fabrikus World is een plek waar je je nooit verveelt.

Fabrikus World reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fabrikus World beoordeling achter te laten.

Fabrikus World Vias Plage

In Europark Vias Plage geniet je met de hele familie. In dit pretpark in Vias is voor jong en oud wat te doen. Voor de jongsten zijn er pony's, draaimolens en treintjes . Voor de ouderen wildwaterbanen en achtbanen. Zoals de Euroloop: een achtbaan met de grootste 'acht' van Europa! Ook is er in dit attractiepark een Wild West show en is er sinds 2010 een 4D simulator voor een ultieme sensatie. Het pretpark wat ligt in Frankrijk heeft voor elk wat wils en is dus ideaal voor een dagje uit tijdens de vakantie. Geniet met het hele gezin van de leuke attracties en maak er..

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Fabrikus World

Parc De Loisirs
34450 Vias Plage
Frankrijk

Openingstijden en reserveren

Is Fabrikus World open? Kijk op de website van Fabrikus World voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.