Met korting naar Floriade

Wat is Floriade?

De Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling, die eens in de tien jaar in Nederland georganiseerd wordt. De eerstvolgende editie is in 2022 in Almere.

Floriade reviews

Op basis van 203 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Floriade beoordeling achter te laten.

Korting op Floriade tickets

Pak je kans en bezoek de Floriade met korting. Dit unieke evenement dat maar één keer in de tien jaar wordt georganiseerd moet je een keer bezocht hebben. Mensen van over de hele wereld komen naar dit fenomenale evenement in Nederland toe. Denk je eraan de Floriade in 2022 te bezoeken, haal dan je entreekaartjes met toegang via Uitmetkorting.nl. Op deze pagina vind je namelijk een overzicht van actuele acties waardoor je flink zal opfleuren. Wie houdt er nou niet van besparen?! Dus zet Floriade Almere 2022 alvast in je agenda, haal je kaartjes via Uitmetkorting.nl en profiteer van korting!

Floriade Venlo

Iedere tien jaar wordt er weer een nieuwe editie van de Floriade georganiseerd. In 2022 vindt een nieuwe editie plaats in Nederland. Tijdens dit grootse evenement is voornamelijk veel aandacht voor de verschillende aspecten van de natuur. Dit evenement is een mondiaal gebeuren, ondernemers, bezoekers en natuurliefhebbers komen naar het evenement om te kijken wat er allemaal nieuw is. Tijdens het evenement is er met name aandacht voor de tuinbouw en de beurs draagt daarom niet voor niks ook wel de naam: Wereld Tuinbouw Expo. Er zijn tientallen landen die deelnemen aan de expo en daarom is het evenement ook heel divers. Zo vindt er een versmelting van diverse culturen plaats, een leuk en leerzaam gebeuren. De Floriade is een geweldig evenement om met kinderen te bezoeken. Er is een dagelijks programma vol muziek, dans, literatuur en beeldende kunst vanuit alle windstreken. Verder wordt er geëxperimenteerd met innovatieve architectuur en zijn er enorm veel leuke en leerzame workshops te volgen. Tussendoor geniet je van een heerlijke maaltijd in een van de sfeervolle restaurants. Hier worden echte streekgerechten bereid met seizoensproducten. Aan het einde van iedere beurs wordt de nieuwe stad bekend gemaakt waar de volgende beurs gehouden zal worden. Korting op jouw kaarten voor Floriade? Op Uitmetkorting.nl staan kortingsbonnen-, codes en andere acties welke jou zullen opfleuren! De kortingsdeals worden dagelijks voor je geselecteerd.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Contact

+31 (0)36-8200303

Openingstijden en reserveren

Is Floriade open? Kijk op de website van Floriade voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.