Met korting naar FORT FUN Abenteuerland

Wat is FORT FUN Abenteuerland?

Fort Fun Abenteuerland is een pretpark in de Duitse regio Sauerland. Het attractiepark is ingericht in wild-weststijl en heeft attracties voor het hele gezin. Je kunt er ook overnachten.

FORT FUN Abenteuerland reviews

Op basis van 30 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw FORT FUN Abenteuerland beoordeling achter te laten.

Korting op FORT FUN Abenteuerland tickets

Korting op je FORT FUN Abenteuerland toegangskaartjes? Dit openlucht pretpark in Duitsland is voor jong en oud een echte Wild West ervaring. Een dagje naar een pretpark met het hele gezin kan behoorlijk prijzig zijn. Gelukkig is dit nu verleden tijd door Uitmetkorting.nl. Wij helpen je graag te besparen op je bezoek. Dagelijks vind je op deze pagina actuele kortingsacties tot dit Duitse pretpark. Op deze pagina vind je verschillende acties om te besparen op je toegangskaartjes. Zo betaal je minder en blijft er geld over voor een ijsje of een kopje koffie tussen alle gave attracties door.

FORT FUN Abenteuerland Bestwig-Wasserfall

FORT FUN Abenteuerland is een pretpark in Bestwig-Wasserfall (Sauerland) Duitsland. Dit attractiepark heeft een heleboel spannende attracties. Zo zijn er wel drie verschillende achtbanen, waaronder de Speedsnake. Deze achtbaan gaat razendsnel van heel hoog naar beneden. Als je niet bang bent om nat te worden, ga dan eens in de Wild River. Deze wildwater-attractie zorgt er gegarandeerd voor dat je niet droog uit je karretje stapt. In het reuzenrad geniet je van een uitzicht over het hele park. In de Kapitein Crazy schommel je totdat je helemaal misselijk bent. Nog niet genoeg rondjes gedraaid? Ook in de Tomahawk en in de Wave Swinger kun je draaien totdat je duizelig bent. Genoeg van dat draaien en schudden? Ga dan eens naar het theater en bekijk een van de gratis shows zoals de Western-show of de TATONKA-show. Je zult je in dit attractiepark in elk geval geen minuut vervelen. Grote kans zelfs dat je niet alle attracties binnen een dag hebt gezien. Gelukkig kun je overnachten in het Davy Crockett Camp. Hier kun je een of meerdere dagen logeren in een echte Canadese blokhut en slapen alsof je in een Wild-West avontuur bent binnengestapt. Het Wilde Westen, lekkernijen en te gekke attracties voor een schappelijk bedrag beleven? Uitmetkorting.nl stelt jou op de hoogte van de actuele delas voor Fort Fun Abenteuerland. Haal er je voordeel uit!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres FORT FUN Abenteuerland

Aurorastrasse 50
59909 Bestwig-Wasserfall
Duitsland

Contact

+49 (0)2905-81123

Openingstijden en reserveren

Is FORT FUN Abenteuerland open? Kijk op de website van FORT FUN Abenteuerland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.