Met korting naar Fort Kijkduin

Wat is Fort Kijkduin?

Fort Kijkduin is een museum en Noordzeeaquarium in de duinen bij Den Helder. Het museum is gevestigd in een oud fort, gebouwd in opdracht van Napoleon Bonaparte.

Fort Kijkduin reviews

Op basis van 15 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fort Kijkduin beoordeling achter te laten.

Korting op Fort Kijkduin tickets

De beste prijs voor je Fort Kijkduin tickets! Kijk op deze pagina en vindt veilingen, kortingsacties en vouchers waarmee je goedkoop Fort Kijkduin in Den Helder kan bezoeken. Ontdek de geschiedenis rondom dit enorme fort en neem een kijkje in het onderwaterleven van de Noordzee. Uiteraard zonder te veel te betalen, want daar houden wij van Uitmetkorting.nl niet van! Bij ons vind je geldige kortingsacties waarmee je flink kan besparen op je dagje Fort Kijkduin. Ga je met het hele gezin dan kan je voordeel hoog oplopen. Dus wacht niet langer en bezoek Fort Kijkduin gratis of met veel korting!

Fort Kijkduin Huisduinen

In het bijzondere Fort Kijkduin ligt, in wat eens de drinkwaterkelder was, het aquarium van het gerestaureerde fort. Dit voor Europa unieke zeeaquarium is in de ondergrondse beuken van het fort gebouwd. Hier loop je over een glazen vloer, waar ruim een meter water onderdoor stroomt. Het zou dus maar zo kunnen dat één van de waterdieren onder je door zwemt. Dat is echter slechts één van de vele aquaria die in het fort zijn opgesteld. Een bezoek aan dit aquarium is dan ook ontzettend spannend en leerzaam, omdat je de vissen niet alleen ziet, maar ook aanraakt. Daarbij is overigens wel belangrijk dat je zelf in de gaten houdt of vissen een goed humeur hebben. Er zijn maar liefst elf verschillende bassins waar de vissen in rondzwemmen. Ga ze allemaal langs en kom ook Chris de Potvis tegen. Het skelet van deze enorme vis is opgesteld met allerlei informatieborden er om heen. Chris spoelde op 27 november 1997 levend aan op het strand van Wassenaar. Het arme beest stierf daar. Nu is het echter voor het bezoekende publiek van het fort opgesteld, zodat mensen kunnen zien hoe groot vissen kunnen worden. Kom eens langs bij het museum en verbaas je over de wonderlijke waterwereld. Bekijk de acties op Uitmetkorting.nl omtrent Fort Kijkduin. Heb je geluk dan staat er een actie te pakken met een aangenaam kortingspercentage.

Mensen bezochten ook: Aqua Zoo Leerdam, Aquatopia, SEA LIFE Blankenberge, SEA LIFE Scheveningen, Zeeaquarium

Praktische informatie


Adres Fort Kijkduin

Admiraal Verhuellplein 1
1789AX Huisduinen
Nederland

Contact

+31 (0)223-612366

Openingstijden en reserveren

Is Fort Kijkduin open? Kijk op de website van Fort Kijkduin voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.