Met korting naar Fraispertuis City

Wat is Fraispertuis City?

Fraispertuis City is een van de meest sprookjesachtige en unieke attracties in de hele stad. Deze attractie bestaat uit 3 mooie, kleurrijke kastelen met een indrukwekkende verscheidenheid aan zalen, torentjes en slimme decoraties. Bezoekers kunnen hier kranige karretjes rijden, verdiepen in het wilde dierenpark, spelen, carnaval vieren of genieten van romantische boottochten. Indrukwekkend en spectaculair, Fraispertuis City is een must see.

Fraispertuis City reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fraispertuis City beoordeling achter te laten.

Fraispertuis City Jeanménil

Fraispertuis City is een waar piratenwalhalla in Jeanménil, Frankrijk. Dit attractiepark heeft een groot aantal spannende attracties waarbij de zenuwen door je lijf zullen gieren. Er is een achtbaan, een wildwaterbaan, een reusachtig schommelschip en een echt pirateneiland. Een dag in dit attractiepark laat de piraat in elk mens los. Voor wie het iets rustiger aan wil doen zijn er ook meer dan voldoende attracties om een geweldige dag te hebben. Je kan in de paardencarrousel, het reuzenrad, de draaimolen en veel meer.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Fraispertuis City

Saint Die D 32
F-88700 Jeanménil
Frankrijk

Contact

+33(0)329652706

Openingstijden en reserveren

Is Fraispertuis City open? Kijk op de website van Fraispertuis City voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.