Met korting naar Freizeitland Geiselwind

Wat is Freizeitland Geiselwind?

Freizeitland Geiselwind is een geweldig uitje voor het hele gezin. Naast spectaculaire achtbanen en een grote selectie aan nostalgische karretjes, heeft het park ook een betoverende zoo, waar je een ruime selectie aan exotische dieren kunt zien. Verder biedt de Amerikaanse Wildwest-stijl entertainment, waar families zich urenlang kunnen vermaken met wildwaterbaan, speeltuinen en een verzameling rollercoasters. Er is zoveel te zien en te doen dat niemand zich zal vervelen!

Freizeitland Geiselwind reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Freizeitland Geiselwind beoordeling achter te laten.

Freizeitland Geiselwind

Heb jij zin in een dag vol spetterende attracties en waanzinnige shows? Kom dan een dag vol avonturen beleven in attractiepark Freitzeitland Geiselwind. Dit pretpark heeft vele geweldige ritten zoals spectaculaire rollercoasters en zinderende wildwaterbanen. Er is voor het hele gezin wel iets te doen. Er is ook een kleine dierentuin waar je de streken van de apen kunt bekijken. Laat je lachspieren flink werken bij het circus en gil je schor in een van de fantastische achtbanen. Een dagje Freitzeitland Geiselwind is een dag vol plezier!

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Freizeitland Geiselwind

Wiesentheider Straße 25
96160 Geiselwind
Duitsland

Contact

+49(0)955692110

Openingstijden en reserveren

Is Freizeitland Geiselwind open? Kijk op de website van Freizeitland Geiselwind voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.