Met korting naar Fries Verzetsmuseum

Wat is Fries Verzetsmuseum?

Het Fries Verzetsmuseum in Leeuwarden biedt een eerbetoon aan de Friezen die zich ooit hebben verzet tegen onrecht. Het museum organiseert een verscheidenheid aan tentoonstellingen over verschillende onderwerpen, zoals verzet en verdriet, verzetsverhalen en herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog. Bezoekers kunnen een inkijkje krijgen in de geschiedenis van Friesland en ervaren hoe het leven er vroeger uitzag.

Fries Verzetsmuseum reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Fries Verzetsmuseum beoordeling achter te laten.

Fries Verzetsmuseum Leeuwarden

Let op: Valt nu onder het Fries Museum! In het Fries Verzetsmuseum in Leeuwarden maak je keuzes. Wat zou jij gedaan hebben in situaties als verzet, vervolging, collaboratie? Of zou je misschien helemaal niet kiezen? Het museum vertelt je verhalen over Friesland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tijdens de tentoonstellingen wordt er gekeken naar bepaalde onderdelen van deze periode, zoals het verzet, de vervolging en de bevrijding van de Friezen vanaf de Eerste Wereldoorlog tot na de Tweede Wereldoorlog. Ook leer je meer over het verzet van het heden. Dit verhaal..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Fries Verzetsmuseum

Turfmarkt 11
8900CE Leeuwarden
Nederland

Contact

582120111

Openingstijden en reserveren

Is Fries Verzetsmuseum open? Kijk op de website van Fries Verzetsmuseum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.