Met korting naar GaiaZOO Kerkrade

Wat is GaiaZOO Kerkrade?

GaiaZOO Kerkrade is het enige dierenpark in Limburg. Bezoekers kunnen er op ontdekkingstocht in de vijf themawerelden Dwergadelaar, Venen, Savanne, Amazone en Step. Een schouwspel van gemuteerde dieren, uitgestorven dinosaurussen, sprekende bomen, vuur schietende draken en veel meer. Stap hier in een wereld vol avontuur, ontdekking, verrassingen en plezier voor jong en oud. Een bijzonder dagje uit waar je van alle kanten verrast wordt.

GaiaZOO Kerkrade reviews

Op basis van 47 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw GaiaZOO Kerkrade beoordeling achter te laten.

GaiaZOO Kerkrade

GaiaZOO in Kerkrade is een prijswinnende dierentuin. Het park is in 2013 verkozen tot leukste dagje uit van Nederland en al meerdere keren uitgeroepen tot beste dierentuin van de Benelux. Misschien verwacht je nu ook hoge entreeprijzen, maar niets is minder waar. De prijzen van de dierentuin liggen onder het landelijk gemiddelde! GaiaZOO werkt met wisselende dagprijzen. Op drukke dagen betaal je meer dan wanneer het rustig is. Bovendien profiteer je ook van online vroegboekkorting. Met slim boeken en plannen bespaar je dus een flink bedrag op de entreeprijs!

Mensen bezochten ook: Apenheul, Artis, Avifauna, Burgers' Zoo, DierenPark Amersfoort, Dierenrijk, Diergaarde Blijdorp, Dolfinarium, Ouwehands Dierenpark, WILDLANDS

Praktische informatie


Adres GaiaZOO Kerkrade

Dentgenbachweg 105
6468PG Kerkrade
Nederland

Contact

455676070

Openingstijden en reserveren

Is GaiaZOO Kerkrade open? Kijk op de website van GaiaZOO Kerkrade voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.