Met korting naar Gamecity

Wat is Gamecity?

Bij Gamecity kun je terecht voor een breed aanbod van spannende, hilarische en vernieuwende activiteiten. Dit is het perfecte uitje met je bedrijf, school, vrienden of familie!

Gamecity reviews

Op basis van 5 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Gamecity beoordeling achter te laten.

Korting op Gamecity tickets

Écht even tijd en aandacht voor elkaar, dat kun je verwachten tijdens een uitje bij Gamecity Zoetermeer. En wat is er nou beter dan genieten van 'quality time' met een kwaliteitsprijsje? Geniet van een fijne ervaring samen met een ontspannen gevoel.

Gamecity Zoetermeer

Prison Island, karten, lasergamen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, sumoworstelen, arcade games en in de zomer de fantastische stormbaan! Beleef een ultiem dagje uit vol spanning en sensatie bij Gamecity Zoetermeer! De aard van de activiteiten zorgt ervoor dat je volop geniet van een uitdagende activiteit, maar bovendien ook een dag beleeft in het teken van samenzijn, plezier en ontspanning. Ben je even uitgespeeld? Trakteer jezelf op een gezellig hapje en drankje in het sfeervolle en kwalitatieve restaurant. En kom je met de auto? Parkeren is natuurlijk gratis.

Mensen bezochten ook: ANAC Indoor Karting, IceKart Rucphen

Praktische informatie


Adres Gamecity

Wattstraat 20
2723RC Zoetermeer
Nederland

Contact

079 342 6226

Openingstijden en reserveren

Is Gamecity open? Kijk op de website van Gamecity voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.