Met korting naar Gemeentemuseum Den Haag

Wat is Gemeentemuseum Den Haag?

Het Gemeentemuseum Den Haag is een modern en kleurrijk museum. Hier vind je werken van onder andere Mondriaan, Escher en Van Gogh. Het museum biedt ook educatieve kinderprogramma's, verhalenuitmuntende tentoonstellingen en een bijzondere verzameling Nederlandse kunst. Kortom, het Gemeentemuseum Den Haag is een museum voor jong en oud om te genieten.

Gemeentemuseum Den Haag reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Gemeentemuseum Den Haag beoordeling achter te laten.

Gemeentemuseum Den Haag

In het Gemeentemuseum van Den Haag kun je de grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan bekijken. Zijn zeer bekende schilderij 'Victory Boogie Woogie' hangt ook in het museum. Naast de vaste collectie laat het museum regelmatig verschillende andere tentoonstellingen zien. Je kunt er eigenlijk vanuit gaan dat wanneer je een bezoek brengt aan dit leuke museum je je hier de hele dag kunt vermaken. En dan heb je waarschijnlijk nog niet alles gezien! De tentoonstellingen hebben zeer uiteenlopende onderwerpen. Uiteraard zijn er exposities te zien waarbij het..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Gemeentemuseum Den Haag

Stadhouderslaan 41
2517HV Den Haag
Nederland

Contact

070-3381111

Openingstijden en reserveren

Is Gemeentemuseum Den Haag open? Kijk op de website van Gemeentemuseum Den Haag voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.