Met korting naar Groninger Museum

Wat is Groninger Museum?

Het Groninger Museum is een spraakmakend museum in hartje Groningen. Naast uiteenlopende tentoonstellingen heeft het museum een eigen collectie met werken van Vincent van Gogh, Rembrandt van Rijn, Andy Warhol en Isaac Israëls.

Groninger Museum reviews

Op basis van 21 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Groninger Museum beoordeling achter te laten.

Korting op Groninger Museum tickets

Het Groninger Museum is een veelzijdig museum waar museumliefhebbers hun ogen zullen uitkijken! Om te besparen op je tickets voor het Groninger Museum, is het handig om Uitmetkorting.nl in de gaten te houden. Op deze pagina vind je actuele en geldige kortingen zodat jij profiteert van de scherpste prijs op je dagje uit. Ontdek dus snel de beschikbare Groninger Museum korting! Is er geen korting te zien op deze pagina? Dan is het nog steeds verstandig om je kaartjes online te kopen. Zo hoef je niet bij de kassa in de rij te staan.

Groninger Museum Groningen

Het Groninger Museum is een levendig museum tegenover het centraal station van Groningen. Het museum heeft een grote collectie van zowel moderne kunst na 1950 als kunst uit de periode 1500-1950. Daarnaast zijn er geregeld bijzondere wisselende exposities. Delen van de collectie in het museum zijn gebaseerd op de cultuur en geschiedenis van de stad en provincie Groningen. Denk hierbij aan archeologische vondsten en portretschilderijen van belangrijke Groningse leiders uit de afgelopen eeuwen. Daarnaast heeft ook kunstnijverheid uit de regio een rol in de collectie, bijvoorbeeld Gronings Zilver. Een merkwaardige en eigen collectie van het Groninger museum is de collectie over Aziatisch keramiek. In de zeventiende eeuw is er veel Aziatisch keramiek geïmporteerd naar het Noorden. Alles wat hiervan bewaard is gebleven heeft nu een speciaal plekje in de collectie. Bij het zien van deze collectie ga je terug in de tijd. Bekijk de schenkingen en legaten van Oosters porselein uit Japan en China! Ook voor de kids is het Groninger Museum aantrekkelijk. Zo heeft Jaime Hayon een speciale ontdekkingsruimte voor deze doelgroep ontwikkeld, is er een kinderatelier en de mogelijkheid om workshops te volgen. Op deze pagina vind je kortingsvouchers, kortingsbonnen of verwijzingen naar andere pagina's met besparingstips of -mogelijkheden. Kijk welke aanbieding bij jou past en profiteer. Wacht niet langer en sleep je voordelige toegangskaartje tot het Groninger Museum in de wacht!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Groninger Museum

Museumeiland 1
9711ME Groningen
Nederland

Contact

050-3603665

Openingstijden en reserveren

Is Groninger Museum open? Kijk op de website van Groninger Museum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.