Met korting naar Groot Kerstcircus Den Haag

Wat is Groot Kerstcircus Den Haag?

Ieder jaar rond de kerstvakantie vindt het Groot Kerstcircus Den Haag plaats, in een tent op het Marieveld. De shows zijn gevuld met grootse artiesten, hilarische comedy en special effects.

Groot Kerstcircus Den Haag reviews

Op basis van 47 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Groot Kerstcircus Den Haag beoordeling achter te laten.

Groot Kerstcircus Den Haag

Het Groot Kerstcircus Den Haag is een show waar humor, spektakel en sensatie de hoofdingrediënten zijn. Zoals de naam al doet vermoeden is deze show alleen rond de kerstdagen te bezoeken. De prachtige tent op het Malieveld ziet er van binnen en van buiten uit als een waar kerstsprookje met honderden lichtjes en glinsterende kerstballen. Tijdens dit circus komt de absolute top van de internationale circuswereld elk jaar bijeen in Den Haag om jou te bewijzen dat de echte circuskunst nog lang niet is uitgestorven. Dit Kerstcircus belooft niets anders dan een perfecte mix tussen klassieke acts, humor en een sfeervolle ambiance. Je valt van de ene verbazing in de ander omdat geen act op elkaar lijkt. Je blijft het hele programma geprikkeld door nieuwe verrassingen. Traditiegetrouw komt alleen de absolute top tijdens de kerstdagen naar Nederland. Zie hoe acrobaten op de grootste fiets ter wereld fietsen, hoe de slangenmeisjes verbazingwekkende trucs uithalen en geniet van clowns die doldwaze kunsten vertonen. Echte circusliefhebbers kijken hier hun ogen uit. Natuurlijk komt het niet iedere dag voor dat alle beroemde circusartiesten in één tent samenkomen. De organisatoren hebben hun verlanglijstje met kunstenaars voor de volgende editie al klaar.

Mensen bezochten ook: Circus Renz, Cirque Du Soleil, Kerstcircus Ahoy, Wereldkerstcircus, Wintercircus Amsterdam, Wintercircus Apeldoorn, Wintercircus Utrecht

Openingstijden en reserveren

Is Groot Kerstcircus Den Haag open? Kijk op de website van Groot Kerstcircus Den Haag voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.