Met korting naar Grotten van Han

Wat is Grotten van Han?

De Grotten van Han, gelegen aan rivier de Lesse in België. Het is zowel een prachtig natuurgebied, ondergronds domein én een wildfile dierenpark.

Grotten van Han reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Grotten van Han beoordeling achter te laten.

Grotten van Han Han-sur-Lesse

Ga je binnenkort toevallig op vakantie of een weekendje weg naar België? Bezoek dan ook zeker eens de Grotten van Han, een natuurgebied én Wildlife dierenpark vlakbij Namen in België. Deze grotten zijn 500.000 jaar geleden ontstaan doordat rivier de Lesse zich in de diepte van een kalkmassief stortte. Rondom deze grotten is een wildlife dierenpark ingericht met dieren uit de streek zoals wolven, beren en lynxen. Een uniek natuurpark in West-Europa, dat zeker het bezoeken waard is. Op deze pagina vind je verschillende kortingen, waarmee je voor een kleinere prijs toegang krijgt tot de grotten en het park. Beleef ook de grotten van Han in een andere setting waarbij mannequins ambachten uit de jaren 1900 weerspiegelen. De mannequins worden omringt door karren, voorwerpen en werktuigen uit die tijd. Dit heet de Han 1900. Met een tram reis je af naar de bijzondere grotten, met een gids verken je het merkwaardige gebied. De ondergrondse tocht duurt maarliefst 2 kilometer én je kunt meelopen met een speciaal parcour: Speleo. Dit is voor echte avonturiers die niet weg zijn van een beetje modder en neergestorte stenen.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Arena, Boom Chicago, Burgers' Zoo, De Bazaar Beverwijk, Duinrell, Efteling, Het Concertgebouw, Preston Palace, ss Rotterdam

Praktische informatie


Adres Grotten van Han

Rue Joseph Lamotte 2
B-5580 Han-sur-Lesse
België

Openingstijden en reserveren

Is Grotten van Han open? Kijk op de website van Grotten van Han voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.