Met korting naar Harry Malter

Wat is Harry Malter?

Familiepretpark Harry Malter in het Belgische Heusden is volledig gerecht op jonge kinderen. In het park zijn diverse speeltoestellen, schattige dieren en leuke shows voor peuters en kleuters.

Harry Malter reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Harry Malter beoordeling achter te laten.

Korting op Harry Malter tickets

Gezellig een dagje weg met je gezin of met de hele familie naar Familiepark Harry Malter klinkt super. Helemaal super zijn de enorme kortingen die je via Uitmetkorting.nl in de wacht kan slepen. Wij van Uitmetkorting.nl houden van korting en speuren daarom het hele internet af voor lopende kortingsacties. Die verzamelen voor jou en presenteren we je op deze pagina. Dus wil je voordelig naar het Familiepark Harry Malter? Dat kan bij Uitmetkorting.nl! Zo kan je voordelig met het hele gezin op pad naar Harry Malter en blijft er geld over voor een lekker ijsje of een bakje koffie met wat lekkers.

Harry Malter Destelbergen

In Destelbergen ligt het gezellige familiepark Harry Malter. Het begon ooit allemaal als circus, toen dat in de jaren '70 stopte kon meneer Malter geen afscheid nemen van zijn dieren. Hij besloot vlakbij Heusden een heus dierenpark te openen waar iedereen welkom was om van de dieren te genieten. Inmiddels is het dierenpark flink uitgebreid met attracties, een restaurant en nog veel meer dieren. Toch is het nog altijd een familiebedrijf en is de dierentuin in privébezit.
Onder de dieren die je mag verwachten in het pretpark zijn bijvoorbeeld wallaby's, beverratten, papegaaien, herten, zebra's, kamelen, wasberen en tal van soorten apen. Sommige dieren mogen geaaid worden, zoals de cavia's en op de pony mag je gerust een ritje maken.
Ook bij slecht weer is Harry Malter een geweldig uitje, een groot deel van de attracties en de speeltuin zijn namelijk overdekt. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen er naar binnen, zo blijft het voor iedereen leuk en veilig om bijvoorbeeld een duik in de ballenbak te nemen!
Na afloop van de gezellige dag in het park, beloon je jezelf nog met wat lekkers. Bijvoorbeeld een heerlijk Vlaams patatje in de restauratie! Een dag uit met het hele gezin, hoe houd je dat goedkoop? Via de acties op deze pagina, voor adembenemende kortingen.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Harry Malter

Bosheidestraat 15
9070 Destelbergen
België

Contact

+32(0)9-2522256

Openingstijden en reserveren

Is Harry Malter open? Kijk op de website van Harry Malter voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.