Met korting naar Heide Park

Wat is Heide Park?

Heide Park ligt in de Duitse plaats Soltau en is een van de grote attractieparken van Duitsland. Het park bestaat uit vier themagebieden met tientallen attracties.

Heide Park reviews

Op basis van 12 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Heide Park beoordeling achter te laten.

Korting op Heide Park tickets

Mogelijk ken je Attractiepark Heide Park niet, maar dit grote attractiepark is een geweldig dagje uit voor het hele gezin. Door onze verslaving aan korting hoeft je dagje weg niet duur te zijn en kan je voordelig naar Attractiepark Heide Park met het hele gezin. Op deze pagina vind je actuele acties waardoor je flink kan besparen op je toegangskaartjes voor Heide Park. Wij verzakelijken alleen actuele mogelijkheden tot korting; kortingsacties, win acties, veilingen, biedingen etc. Alles om te kunnen profiteren van voordeel. Attractiepark Heide Park is in Duitsland zeer beroemd en geliefd. Maak nu via Uitmetkorting.nl voordelig kennis met dit attractiepark met meer dan vijftig attracties.

Heide Park Soltau

Het pretpark met het meeste oppervlak aan attractie plezier in Duitsland vind je in Soltau. Heide Park Resort is groots. In dit attractiepark maak je pret in het kwadraat. Kom de hoogste en snelste houten rollercoaster van de wereld uitproberen en koel daarna goed af in een van de spetterde wildwaterbanen. Een dagje Heide Park is er eentje vol avonturen. Ga schat graven in het Wilde Westen en kom de piraten uitlachen in een humoristische supershow! Maak even een pitstop bij een van de perfect verzorgde restaurants voor een lekker broodje of een echte Duitse bratwurst, om vervolgens door te stuiteren naar de volgende attractie. Maak een bezoek aan Heide Park helemaal compleet door een nachtje in het holidayresort bij te boeken. Verblijf in het sprookjesachtige Hotel Port Royal of overnacht in de kleurrijke Caribische huisjes in het vakantiepark. Het resort heeft een rechtstreekse doorgang naar het park. Op deze manier hoef je niet alle 50 attracties in een dag te proppen en kun je de favoriete attractie zelfs voor een tweede keer beleven. Maak van een tripje Duitsland een spektakel en kom langs Heide Park in Soltau. Voor jong en oud: in Heide Park Soltau verveel je je nooit! Er zijn vele mogelijkheden om een dagje uit betaalbaar te houden, via een veiling, de Dagje-Uit-Quiz of een andere kortingsactie.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Heide Park

Heidepark 1
29614 Soltau
Duitsland

Contact

+49 (0)1806-919101

Openingstijden en reserveren

Is Heide Park open? Kijk op de website van Heide Park voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.