Met korting naar Heineken Experience

Wat is Heineken Experience?

De Heineken Experience is een attractie in Amsterdam, opgebouwd rondom de brouwerij van Heineken. Het is een interactieve tour door de wereld van het wereldberoemde Nederlandse biermerk.

Heineken Experience reviews

Op basis van 6 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Heineken Experience beoordeling achter te laten.

Korting op Heineken Experience tickets

Wie kent het merk Heineken niet? Heineken is een wereldwijd bekend biermerk en als je in Amsterdam bent mag je deze attractie niet missen. Boek hier je Heineken Experience met de scherpste combinatie deals. Een Heineken Experience is een ware beleving waar je dieper in de bierwereld duikt. Op deze pagina vind je kortingsvouchers en veilingen zodat je voordelig toegang hebt tot deze wereldwijd bekende bierbrouwerij. Dus ontdek nu voordelig met vrienden hoe het brouwproces in zijn werk gaat en leer over de historie van Heineken. Een heerlijk, helder Heineken smaakt lekker, zeker met een kortingsbewijs van Uitmetkorting.nl op zak!

Heineken Experience Amsterdam

Drink je graag een biertje, dan mag je de Heineken Experience in Amsterdam niet missen. Dit Heineken Museum staat namelijk helemaal in het teken van dit bekende biermerk en haar historie. Het merk ontstond al in 1864 toen de eerste Heineken zijn brouwerij begon, inmiddels is het één van de meest bekende biermerken ter wereld en wordt het alcoholische drankje in meer dan 140 landen gedronken. Zo veel geschiedenis laat natuurlijk zijn sporen na, Heineken Experience heeft bijvoorbeeld honderden reclameposters en beschikt over leuke televisiespotjes uit de jaren '60 tot nu. Ook zie je hoe het bier vroeger werd gebrouwen, en hoe dat nu gebeurt. Omdat Heineken zo veel wordt gedronken, moet er natuurlijk ook veel meer geproduceerd worden! De Experience bestaat uit een rondleiding waarbij je alle mogelijkheid hebt om vragen te stellen, het brouwproces te ervaren en natuurlijk om zelf ook een biertje te drinken. Tickets voor de ervaring bestel je gewoon online of je koopt ze aan de kassa. De Experience is een leuke activiteit voor een verjaardag, vrijgezellenfeest of gewoon zomaar om eens iets leuks te doen met je vrienden. Je moet toch weten waar dat bier dat jullie altijd drinken eigenlijk vandaan komt! Verzeker jezelf van een kaartje naar de Heineken Experience, Uitmetkorting.nl verzorgd kortingsacties in vele soorten en maten. Doe mee aan een veiling óf koop een kaartje waar je de wachtrij mee overslaat, verrassend goedkoop!

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Heineken Experience

Stadhouderskade 78
1072AE Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-7215300

Openingstijden en reserveren

Is Heineken Experience open? Kijk op de website van Heineken Experience voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.