Met korting naar Het Aardbeienland

Wat is Het Aardbeienland?

Een attractiepark en museum met een wel heel gezond en roodkleurig thema: aardbeienland! In het themapark vind je winkels, terrassen, kassen, velden, elfjes, hofjes en sprookjes, allemaal gericht op de bloei- en vruchtvorming van de aardbei.

Het Aardbeienland reviews

Op basis van 17 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Het Aardbeienland beoordeling achter te laten.

Het Aardbeienland Horst

Dol op aardbeien? Dan is een bezoek aan Het Aardbeienland zeker iets wat op je verlanglijstje moet staan. Deze gezonde vruchten staan helemaal centraal in dit leuke pretpark. Struin door de vele aardbeientuinen en ontdek verschillende soorten en maten. In het Aardbeienmuseum leer je alles over historie van de vrucht en bewonder je een uitgebreide collectie aardbeien snuisterijen. Voor de kinderen is er een gezellig leerzaam aardbeiendorp en in het kabouterbos leren ze van de kabouters alles over de vruchtjes. Een bezoek is niet compleet zonder dat je zelf lekker aardbeien hebt geplukt. In de zomer kan dit op de uitgestrekte aardbeienvelden en 's winters ben je welkom in de kassen. Uiteraard mag je jouw geplukte vruchten meenemen naar huis. In Het Aardbeienland worden het hele jaar door aardbeien gekweekt, dus je kunt ten alle tijden een kijkje nemen in het productiebedrijf. Medewerkers staan voor je klaar om je alles te vertellen en te leren. Op het Aardbeienterras proef je de heerlijkste gerechten waar aardbeien in verwerkt zijn. Van ijs tot taart en cake, limonade, champagne, likeur en natuurlijk jam. Drink een kopje aardbeienthee en geniet van de aardbeien in chocolade. Heb je nog steeds niet genoeg van de aardbeien? De Aardbeienwinkel staat helemaal vol met de lekkerste producten.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres Het Aardbeienland

Kreuzelweg 3
5961NM Horst
Nederland

Contact

077-3970216

Openingstijden en reserveren

Is Het Aardbeienland open? Kijk op de website van Het Aardbeienland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.