Hogenboom Buitenplaats It Wiid kortingscodes

Wat is Hogenboom Buitenplaats It Wiid?

Hogenboom Buitenplaats It Wiid is een prachtige locatie in Friesland. Het is een unieke plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. Er is een grote tuin, een bos en een meer. Er zijn veel activiteiten te doen, zoals wandelen, fietsen, vissen en zwemmen. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Hogenboom Buitenplaats It Wiid reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hogenboom Buitenplaats It Wiid beoordeling achter te laten.

Hogenboom Buitenplaats It Wiid Eernewoude

Buitenplaats It Wiid in Eernewoude is een prima uitvalsbasis om de Friese meren te verkennen. Dit waterrijke vakantiepark ligt namelijk midden in het Friese merengebied en grenst aan natuurgebieden De Alde Feanen en Princenhof. Diverse vakantievilla's liggen direct aan het water en hebben een aanlegmogelijkheid voor een boot. Vanaf je tijdelijke onderkomen vaar je zo de meren, plassen en vaarten op. Geen eigen boot? Op het park huur je een kano, motorboot, zeilboot of luxe sloep. Met een zelfgemaakte picknick ben je klaar voor een dagje vakantie in eigen land. Maar ook..

Mensen bezochten ook: Center Parcs, Droomparken, EuroParcs, Hogenboom Vakantieparken, Landal, Molecaten, Molenheide, Oostappen, Pierre et Vacances, Qurios, RCN, Roompot, Sunparks, Topparken