Met korting naar Hortus Botanicus

Wat is Hortus Botanicus?

Hortus Botanicus is een botanische tuin in Amsterdam. De Hortus Botanicus is een van de oudste botanische tuinen ter wereld en is vooral bekend door zijn eeuwenoude collectie tropische planten en inheemse bomen.

Hortus Botanicus reviews

Op basis van 7 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hortus Botanicus beoordeling achter te laten.

Korting op Hortus Botanicus tickets

Met meer dan zesduizend tropische en inheemse bomen en planten is de Hortus Botanicus een groene oase midden in Amsterdam. Tijdens je bezoek aan deze tuin krijg je niet alleen een hoop te zien, je zult er ook heel veel leren over de natuur en ’s wereld prachtigste flora. Graag bieden we je kortingsbonnen aan om de botanische tuin voordelig te bezoeken. Profiteer van mooie kortingen en betaal niet te veel voor je toegangskaartje van Hortus Botanicus. Op onze pagina vind je een overzicht van kortingen voor toegang tot deze eeuwenoude botanische tuin. Wie weet win je wel gratis toegangskaartjes!

Hortus Botanicus Amsterdam

Hortus Botanicus in Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen in de wereld. Er groeien meer dan 4000 soorten planten in de tuin en kassen. Hortus Amsterdam werd in 1638 opgericht als medicinale kruidentuin. VOC schepen brachten kruiden, specerijen en exotische sierplanten naar de tuin. In de tuin vind je nog steeds eeuwenoude planten zoals de Oostkaapse broodboom van 300 jaar oud. Een bezoek aan deze tuin geeft je niet alleen een heleboel te zien maar je steekt er ook nog eens behoorlijk wat van op. De geschiedenis van de tuin gaat ten slotte al ver terug en is interessant om over te horen. Er zijn diverse rondleidingen bij te wonen op verschillende dagen. Daarnaast is het mogelijk om rondleidingen te volgen die toegespitst zijn op één bepaald onderwerp. Ben je bijvoorbeeld nieuwsgierig naar allerlei weetjes over de tulp? Dan is een rondleiding die speciaal over de tulp gaat een aanrader. Ben je meer geïnteresseerd in de oogsten in Mexico? Volg dan een rondleiding van iemand die van dit onderwerp zijn of haar expertise heeft gemaakt. Tijdens je bezoek aan deze tuin aanschouw je al het moois én leer je ook nog een heleboel. Kortingkaartjes voor de Hortus Botanicus zijn te verkrijgen via uitmetkorting.nl. Op deze pagina staan alle relevante acties voor korting op de Hortus Botanicus.

Mensen bezochten ook: Cactus Oase, Hortus Botanicus Leiden, Kasteeltuinen Arcen, Keukenhof, Orchideeën Hoeve, Tuinen Van Appeltern, Vlindorado

Praktische informatie


Adres Hortus Botanicus

Plantage Middenlaan 2A
1018DD Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-6259021

Openingstijden en reserveren

Is Hortus Botanicus open? Kijk op de website van Hortus Botanicus voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.