Met korting naar House of Bols

Wat is House of Bols?

House of Bols Cocktail & Genever Experience is een interactieve tour door de wereld van cocktail en jenever, met daarbij een cocktailbar.

House of Bols reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw House of Bols beoordeling achter te laten.

Korting op House of Bols tickets

Dit is wat ze zeggen een leerzaam en smakelijk uitje, nu via Uitmetkorting.nl met korting te bezoeken. Leer alles over de geschiedenis van Bols Jenever en leer hoe je er goede cocktails van kan maken. Proef verschillende soorten jenever en cocktails. Deze Cocktail en Jenever experience is een 18+ uitje die leuk is om te beleven met vrienden of je partner. Haal nu je House of Bols tickets met korting en maak voordelig kennis met de unieke smaak van Bols Jenever. Ga je met vrienden dan kan je voordeel al snel hoog oplopen. Dus plan je avond, haal je kaarten en proost op een avondje uit!

House of Bols Amsterdam

Het van oorsprong Amsterdamse dranklabel Bols heeft in de Paulus Potterstraat in onze hoofdstad een indrukwekkend museum neerzet: de House of Bols Cocktail and Genever Experience. Een interactieve rondleiding door de wereld van het ultieme Hollandse drankje: jenever. Proevend, ruiken en ontdekkend ga je samen met een gids op avontuur door de verschillende kamers van de Experience, waarbij je veel leert over het ontstaan en produceren van jenever, de Gouden Eeuw en de oprichter van het oer-Hollandse merk Lucas Bols. Maar je leert ook hoe je jenever toepast in lekkere cocktails. In de Hall of Taste zet je al je zintuigen aan het werk terwijl je leert waar een goede cocktail aan voldoet. En natuurlijk is er ook tijd om die kennis in de praktijk te brengen, want de tour eindigt in de Mirror Bar, waar je onder begeleiding van een barkeeper je favoriete cocktail maakt.

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Broekerveiling, Dinoland Zwolle, Euro Space Center, LEGOLAND Denemarken, LEGOLAND Scheveningen, Mini Europa, Sprookjesbos, Sprookjeswonderland

Praktische informatie


Adres House of Bols

Paulus Potterstraat 14
1071CZ Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5708575

Openingstijden en reserveren

Is House of Bols open? Kijk op de website van House of Bols voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.