Met korting naar Huishoudbeurs

Wat is Huishoudbeurs?

De Huishoudbeurs in de RAI te Amsterdam, ook wel 'het gezelligste dagje uit voor jou en je vriendin'. Ieder jaar rond februari wordt de RAI opgefleurd met allerlei beauty, mode, interieur en lifestyle artikelen.

Huishoudbeurs reviews

Op basis van 33 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Huishoudbeurs beoordeling achter te laten.

Korting op Huishoudbeurs tickets

Een dagje naar de Huishoudbeurs is het allerleukst als je wat geld overhoudt om te winkelen bij de vele kraampjes. Daarom vind je op deze pagina de beste aanbiedingen voor goedkopere kaartjes. Dat betekent meer geld om te shoppen. Je bezoekt de huishoudbeurs in ieder geval voor een aantrekkelijke en voordelige prijs. Op dit evenement zijn er hopelijk ook wat prachtartikelen in de aanbieding. Word nu trotse eigenaar van een betaalbaar entreebewijs (of meerdere). Sleep op deze kortingspagina leuke kortingsacties in de wacht. Bekijk alle gunstige aanbiedingen hier. Binnenkort ben jij te gast op de Huishoudbeurs in de RAI. Kom ook huishoudinspiratie opdoen!

Huishoudbeurs Amsterdam

De kaartjes voor de beurs zijn goedkoper als je deze ruim van tevoren online aanschaft en zo profiteert van de vroegboekkorting. De huishoudbeurs is een enorme publiekstrekker voor vrouwen. Uiteraard ben je ook vrij om als stel te komen. Je vindt er allerlei artikelen gericht op het reilen en zeilen rondom het huishouden van een gezin. Je vindt er bijvoorbeeld interieur-, lifestyle-, kleding- & beauty artikelen. Je kunt meedoen aan workshops waardoor jij ook thuis de creatieveling kunt uithangen en zelf een woonaccessoire of bloemstuk in elkaar zet! Een ander vast onderdeel van de Huishoudbeurs is de Negenmaandenbeurs, speciaal voor alle vrouwen die in blijde verwachting zijn van een klein wondertje. Tot slot is 'eten' nog een onderdeel van de beurs, je vindt er onder andere stands met culiniare talenten die hapjes voor jou en je metgezel bereiden. Allemaal van hoge kwaliteit. Een leuk uitje voor toekomstige ouders, gezinnen, vrienden & vriendinnen. De huishoudbeurs heeft namelijk iedere creatieveling wat te bieden, of dit nu om praktische zaken in en rondom wonen of dat het meer gericht is op lifestyle artikelen. In het woonatelier krijg je gericht advies over de styling van je huis. Plan een speeddate in met een professional en ga met een frisse blik naar huis. Tijdens de Huishoudbeurs vind er ook nog een fantastisch festival plaats; festival fantastique, krijg ook advies op het gebied van een gezonde levensstijl in 'Happy & Healthy' én breng jouw huisdier mee naar het Huisdierenplein. Kortom, leer, ontdek en beleef alles op het gebied van wonen op de huishoudbeurs! Pak ook gelijk de Huishoudbeurs aanbiedingen op deze pagina mee, dan weet je zeker dat jij met voordelige Huishoudbeurs korting naar de RAI gaat.

Mensen bezochten ook: 50 Plus Beurs, AutoRAI, Beleef Landleven, Familiedagen, Hiswa, Motorbeurs Utrecht, TEFAF Maastricht, Vrouw, VT Wonen en Design Beurs

Praktische informatie


Adres Huishoudbeurs

Europaplein 22
1078GZ Amsterdam
Nederland

Contact

+31 (0)20-5491212

Openingstijden en reserveren

Is Huishoudbeurs open? Kijk op de website van Huishoudbeurs voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.