Met korting naar Hullie Speelboerderij

Wat is Hullie Speelboerderij?

De veelzijdige speelboerderij Hullie ligt in Uden te Noord-Brabant. Er staan allerlei attracties op het gebied van klimmen, klauteren en waterpret.

Hullie Speelboerderij reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hullie Speelboerderij beoordeling achter te laten.

Korting op Hullie Speelboerderij tickets

Bij een bezoek aan Speelboerderij Hullie in Uden hoeven volwassenen geen entree te betalen. Iedere keer dat je komt spelen kopen kinderen een los kaartje.
Nog voordeliger is de 10-rittenkaart die voor meerdere kinderen te gebruiken zijn. Als je meer dan 5 keer per jaar komt spelen, is een abonnement het meest gunstig. Naar mate het jaar vordert, is de aanschaf van een jaarabonnement goedkoper. Rolstoelgebruikers mogen altijd gratis naar binnen. Ook de groepskortingen kunnen zeer interessant zijn voor bijvoorbeeld scholen of verenigingen, de korting kan dan oplopen tot maar liefst 20%. Check altijd Uitmetkorting.nl voor de goedkoopste deals voor Speelboerderij Hullie.

Hullie Speelboerderij Uden

Hullie in Uden wordt ook wel een speelboerderij genoemd. Je kunt er alleen wel veel meer doen dan alleen rondrennen op het erfgoed op een boerderij. Wat mag je verwachten? De ballenbak is een erg geliefde attractie. Spring in de bak en je zwemt tussen 31.000 ballen! Dat zijn er een hoop. Je kunt ook een balletje opgooien op het terrein van de 'avonturengolf'. Spring een gat in de lucht op de trampoline, klim in de powertoren, de klimvulkaan en de knutselhoek, ga in de rodelbaan, de machinekamer of betreed het lasergame terrein. Er is voor ieder type avonturier wel wat te beleven. In het bijbehorende Hullie restaurant maak je een keuze uit de uitgebreide kaart. Lunch, soepen, salades of een drie-gangenmenu. Er staan ook borrelhapjes en zoetigheden op de kaart. Het restaurant heeft een prettige huiskamersfeer waar je warm welkom wordt geheten. De Hullie speelboerderij is een boerderij met veel speelfaciliteiten. Kom dat zien! Haal nu kortingstickets via Uitmetkorting en scoor veel voordeel.

Mensen bezochten ook: Avonturenboerderij Molenwaard, DippieDoe, Kabouterland, Kameleondorp, Klimrijk, Land Van Jan Klaassen, Linnaeushof, Monkey Town, Oud Valkeveen, Plaswijckpark

Praktische informatie


Adres Hullie Speelboerderij

Canadasweg 3A
5406TS Uden
Nederland

Contact

0413-257534

Openingstijden en reserveren

Is Hullie Speelboerderij open? Kijk op de website van Hullie Speelboerderij voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.