Met korting naar Hunebedcentrum

Wat is Hunebedcentrum?

Hunebedcentrum Borger is een uniek museum waar je alles leert over de prehistorie. Je kunt er de oudste monumenten van Nederland bewonderen, zoals de hunebedden. Er zijn ook veel interactieve tentoonstellingen, waar je meer kunt leren over de prehistorie. Het is een leuke plek om te bezoeken voor jong en oud.

Hunebedcentrum reviews

Op basis van 19 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Hunebedcentrum beoordeling achter te laten.

Hunebedcentrum Borger

Het Hunebedcentrum is een museum in Borger. Het hunebed is natuurlijk hét symbool van de provincie Drenthe. Hier ontdek je hoe deze monumenten eigenlijk gemaakt zijn. Hunebedden zijn in de Nieuwe Steentijd gemaakt, dat is ongeveer 5000 jaar geleden. Toen hadden de mensen nog helemaal geen machines, dus hoe tilden ze die zware stenen bovenop elkaar? Ook zie je wat Hunebedden precies zijn. Zijn hunebedden huizen of grafkamers? En wat hebben Hunebedden gemeen met het Engelse Stonehenge? Je ontdekt het hier allemaal! Maar dat is nog niet alles: In de vaste expositie..

Mensen bezochten ook: Archeon, Aviodrome, Corpus, Madame Tussauds, Naturalis, Nemo Amsterdam, Oorlogsmuseum Overloon, Openluchtmuseum, Spoorwegmuseum, Zuiderzeemuseum

Praktische informatie


Adres Hunebedcentrum

Bronnegerstraat 12
9531TG Borger
Nederland

Contact

0599-236374

Openingstijden en reserveren

Is Hunebedcentrum open? Kijk op de website van Hunebedcentrum voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.