Met korting naar IJsbaan Twente

Wat is IJsbaan Twente?

In Enschede ligt Ijsbaan Twente, een prachtig aangelegde ijsbaan waar je verschillende vormen van ijspret beleefd! Schaatsplezier en curling bijvoorbeeld, onder het genot van een kop warme chocolademelk en een maaltijd.

IJsbaan Twente reviews

Klik op bovenstaande sterren om jouw IJsbaan Twente beoordeling achter te laten.

IJsbaan Twente Enschede

Kom lekker schaatsen bij IJsbaan Twente in Enschede. Voer jezelf over het krachtige en stevige ijs. Sla een paar flinke slagen en werk aan een persoonlijk record. Natuurlijk is het ook fijn om gewoon weer eens op die ijzers te staan. Je hoeft niet per se hard te gaan en als een volleerde schaatser over die baan. Wen weer voorzichtig aan dat gladde oppervlak onder je en maak wat rondjes. Mocht je graag leren schaatsen of je techniek verbeteren, kan dat ook. IJsbaan Twente biedt schaatslessen aan. Dit kan in een groep en privé. Een docent leert je de basis en handige trucs en foefjes. Probeer anders ook eens hoe je het doet op ijshockeyschaatsen. In een clinic maak je kennis met de populaire sport uit de VS en Canada. Daar is het net zo groot als wat voetbal hier is. Een andere clinic die wordt aangeboden, is curling. Dit lijkt een soort jeu des boules, maar dan op het ijs. Daarbij speel je nu met zware stenen in plaats van ballen. Hebben we een kleine jarige in ons midden? De schaatshal organiseert graag kinderpartijtjes. Je hebt de keuze uit verschillende feestjes. Bij de een ga schaatsen en lekker eten. Bij de andere kun je ook nog bowlen.

Mensen bezochten ook: De Scheg, FlevOnice, IJssportcentrum Eindhoven, Jaap Edenbaan, Kunstijsbaan Breda, Sportiom, Thialf, Triavium

Praktische informatie


Adres

Colosseum 90
7521PT Enschede
Nederland

Contact

534601970

Openingstijden en reserveren

Is IJsbaan Twente open? Kijk op de website van IJsbaan Twente voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.