Met korting naar IJssportcentrum Eindhoven

Wat is IJssportcentrum Eindhoven?

IJssportcentrum Eindhoven te Brabant, gaat over ijspret zoal de naam al verhuld. Het centrum staat voor recreatief schaatsen, ijshockey, kunstschaatsen, shorttrack of disco schaatsen. Het kan allemaal!

IJssportcentrum Eindhoven reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw IJssportcentrum Eindhoven beoordeling achter te laten.

IJssportcentrum Eindhoven

Bij IJssportcentrum Eindhoven kan iedereen terecht voor wat ijspret. Of je hier nu je snelheid wilt laten zien op de 400-meterbaan of een actief potje ijshockey komt spelen. Of je kunt natuurlijk je dansmoves shwoen tijdens Disco on Ice. De ijshal heeft drie banen, die voor verschillende sporten gebruikt kunnen worden. Op de semi-overdekte baan kun je even goed hard schaatsen en rondes maken. De indoor ijshockeybaan spreekt voor zich. En op de andere indoor schaatsbaan kun je lekker losjes rijden en kunstschaatsen. Als je kennis wilt maken met de schaatssporten, volg dan lessen of clinics. Vinden de kids het leuk om met hun vriendjes en vriendinnetjes te schaatsen? Laat ze dan hier hun kinderfeestje houden. Voor volwassenen zijn er ook mooie feestjes. De binnenbanen worden iedere vrijdagavond omgetoverd tot discotheek. Gooi je heupen lekker los, terwijl je al die tijd nog gewoon op ijzers staat. Een dj verzorgt de fijne klanken. De lichtshow zorgt er voor dat je direct in feeststemming komt. Ontpop je tot een ware ijsdanser(es)? Of houd je je bewust een beetje stil en gooi je het erop dat je van de muziek geniet? Ach, maakt ook eigenlijk niet uit. Zolang jullie maar plezier hebben.

Mensen bezochten ook: De Scheg, FlevOnice, IJsbaan Twente, Jaap Edenbaan, Kunstijsbaan Breda, Sportiom, Thialf, Triavium

Praktische informatie


Adres IJssportcentrum Eindhoven

Antoon Coolenlaan 3
5644RX Eindhoven
Nederland

Contact

402381200

Openingstijden en reserveren

Is IJssportcentrum Eindhoven open? Kijk op de website van IJssportcentrum Eindhoven voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.