Met korting naar Intocht Sinterklaas

Wat is Intocht Sinterklaas?

De intocht staat in het teken van de goedheiligman waar menig kind vol verwachting op wacht: Sinterklaas. Op ludieke wijze komt hij aan in ons kikkerlandje en het is altijd weer één groot feest!

Intocht Sinterklaas reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Intocht Sinterklaas beoordeling achter te laten.

Intocht Sinterklaas

Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht, want we zitten allemaal even recht... De intocht van Sinterklaas, dé 5 december voorpret kan vanaf nu beginnen en het belooft ieder jaar weer een spektakel te worden. Zang, dans & heel veel pepernoten voeren de boventoon op deze dag! Ken jij alle liedjes nog uit je hoofd? Midden november komt Sinterklaas aan in een grote stad in Nederland. Als de boot is aangemeerd kan het feest van start gaan. Sinterklaas en zijn pieten banen zich een weg door de stad en hebben een enorme massa aan grote én kleine fans om zich heen verzameld! De schimmel van de sint is ook weer aanwezig, de beeldschone Americo. Vaak rijdt Sinterklaas een stukje op Americo door de stad, iedereen kan de goedheiligman op deze manier perfect zien natuurlijk. Wat is het toch een vriendelijke en sportief figuur die sinterklaas (zelfs op zijn oude dag). De intocht van Sinterklaas is altijd weer een memorabel gebeuren én daarbij is het nog maar het begin van de Sinterklaasgekte. In het najaar komt er nog veel meer Sinterklaasnieuws op het Sinterklaasjournaal, komt Sinterklaas nog langs op scholen én als je geluk hebt ook bij jou thuis! De toon voor de koude, maar toch warme Decemberdagen is weer gezet.

Mensen bezochten ook: Amsterdam Light Festival, De Toppers, Fashion Days, Festival Zand, Kampeer En Caravan Jaarbeurs, Lego World, Libelle Zomerweek, MAX Proms, Night Of The Proms, Vrienden Van Amstel Live

Openingstijden en reserveren

Is Intocht Sinterklaas open? Kijk op de website van Intocht Sinterklaas voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.