Met korting naar Irrland

Wat is Irrland?

Irrland, ook wel de boerderij belevenisoase, ligt in het Duitse Twisteden. Het hoofdthema van het pretpark is het boerenleven en hier zijn alle attracties op afgestemd.

Irrland reviews

Op basis van 90 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Irrland beoordeling achter te laten.

Korting op Irrland tickets

Kortingsbonnen-, codes en veilingen: Uitmetkorting.nl publiceert verscheidene acties waarbij jij goedkoop naar Irrland kan! Scoor een ticket voor jezelf óf bemachtig tickets voor meerdere personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Beleef dé boerderij-belevenis Oase genaamd Irrland, een authentiek concept in het Duitse Twisteden. Je hebt gelijk het gevoel helemaal weg te zijn, aangezien het net over de grens van Duitsland ligt. Met korting op tour door het boerenleven? Wordt omringt door boerderijdieren, (water)attracties en het is zelfs mogelijk om in een vliegtuig te zitten! Het is tijd om op te stijgen, jouw kortingsticket verschijnt binnen no-time in jouw inbox via de acties van Uitmetkorting.nl!

Irrland Kevelaer

Pretpark Irrland in het Duitse Twisteden, dé boerderij belevenisoase voor ontspanning en vermaak. De pretparken zijn afgestemd op het boerenleven. De attracties zijn dan ook origineel in karakter. In het Duitse Irrland vind je oneindig veel springkussens. Daarnaast het glijbanenparadijs met ellenlange glijbanen: glijbanen met scherpe bochten, glijbanen waar je op een kleedje vanaf gaat, noem het maar op. Het colosseum: ook wel een grote stortdouche voor eindeloos veel waterpret én uiteraard hooibergen, want dat is toch wel een belangrijk element uit het boerenleven. Ook staan er in het pretpark een aantal vliegtuigen geparkeerd. Stap in een toestel en ervaar eens hoe een piloot door het leven gaat. Opstijgen is helaas niet mogelijk, maar heb jij al eens eerder in de cockpit van een écht vliegtuig mogen zitten? Dat alles én nog veel meer buitenspeelplezier met een boeren ‘touch’ vind je in pretpark Irrland. Kom eens langs en kijk je ogen uit! Pak nu veel voordeel via de acties van Uitmetkorting.nl, een dagje uit hoeft niet duur te zijn! Uitmetkorting.nl helpt jou graag geld te besparen.

Mensen bezochten ook: Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Bobbejaanland, DippieDoe, Drievliet, Duinrell, Efteling, Julianatoren, Phantasialand, Toverland

Praktische informatie


Adres Irrland

Am Scheidweg 1
47624 Kevelaer
Duitsland

Contact

491722646726

Openingstijden en reserveren

Is Irrland open? Kijk op de website van Irrland voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.