Met korting naar Jaap Edenbaan

Wat is Jaap Edenbaan?

De Jaap Edenbaan ligt nabij de ring in Amsterdam, tussen het groen. Een mooie locatie voor winterse buitensport en samen met vrienden, familie of collega' s.

Jaap Edenbaan reviews

Op basis van 3 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Jaap Edenbaan beoordeling achter te laten.

Jaap Edenbaan Amsterdam

De Jaap Edenbaan in Amsterdam. Een plek voor plezier op en rondom het ijs. Je kunt er zowel langebaan schaatsen, ijshockeyen en kunstschaatsen. Naast schaatsen is er ook ruimte voor curling. Nooit eerder ervaring opgedaan op dit gebied? Je hoeft het niet op de lange baan te schuiven, want op de Jaap Edenbaan worden regelmatig clinics gegeven. Scholen zijn ook van harte welkom voor een sportief uitje of het nu gaat om basis- of middelbaar onderwijs (dit geldt tevens ook voor studenten). Jong geleerd is oud gedaan, vindt de organisatie achter de Jaap Edenbaan. Ben je op zoek naar samenhorigheid in combinatie met sport? Sluit je aan bij één van de verenigingen op de Jaap Edenbaan, met oog op kunstschaatsen, langebaan schaatsen, ijshockey of shorttrack. Daarnaast zijn er cursussen te volgen: een seizoenscursus, een weissensee cursus en een vakantiecursus. Drink na het sporten een kopje chocolademelk en neem er een Apfelstrudel bij. Er staan natuurlijk ook stampotjes op de menukaart!

Mensen bezochten ook: De Scheg, FlevOnice, IJsbaan Twente, IJssportcentrum Eindhoven, Kunstijsbaan Breda, Sportiom, Thialf, Triavium

Praktische informatie


Adres Jaap Edenbaan

Radioweg 64
1098NJ Amsterdam
Nederland

Contact

206949652

Openingstijden en reserveren

Is Jaap Edenbaan open? Kijk op de website van Jaap Edenbaan voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.