Met korting naar Jaarbeurs Utrecht

Wat is Jaarbeurs Utrecht?

Jaarbeurs Utrecht, een beursgebouw in het logistieke middelpunt van Nederland. Gelegen in Utrecht, direct naast Utrecht Centraal verwelkomd dit gebouwencomplex jaarlijks miljoenen bezoekers. Het is een multifunctionele locatie voor grote en kleinschalige evenementen.

Jaarbeurs Utrecht reviews

Op basis van 4 reviews. Klik op bovenstaande sterren om jouw Jaarbeurs Utrecht beoordeling achter te laten.

Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeurs Utrecht begon in 1917 en is uitgegroeid tot een extreem groot beursgebouw. Al 100 jaar zet Jaarbeurs zich in mensen te inspireren, motiveren en activeren in hun handelsactiviteiten. Er vinden jaarlijks meer dan 90 beurzen en 8.000 vergaderingen in het gebouwencomplex plaats. Het biedt huis aan grootschalige publieks- en vakbeurzen, maar ook aan kleinschalige zakelijke bijeenkomsten en congressen. Zelfs flexwerken is mogelijk! Jaarbeurs Utrecht bestaat uit verschillende gebouwen, het Beatrixgebouw en het grote Jaarbeurs Utrecht hallencomplex, alle liggend aan het Jaarbeursplein. Er zijn 12 grote evenementenhallen, verschillende sessie- en congreslocaties en sinds kort de Kinepolis Jaarbeurs bioscoop. Ook zitten er verschillende eet- en drinkgelegenheden in het complex. Gelegen op loopafstand van Utrecht Centraal Station, voorzien van veel parkeergelegenheid is het een zeer bereikbare locatie. Grote beurzen als de Vakantiebeurs en Motorbeurs, dancefeesten als Trance Energie er is van alles te doen in Jaarbeurs Utrecht. Kijk snel op de online agenda en plan jouw dagje uit!

Mensen bezochten ook: Ahoy, Gamecity, Martiniplaza, Vredenburg

Praktische informatie


Adres Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein 1
3521AL Utrecht
Nederland

Contact

030-2955911

Openingstijden en reserveren

Is Jaarbeurs Utrecht open? Kijk op de website van Jaarbeurs Utrecht voor de actuele openingstijden en om jouw ticket te reserveren.